Автор Тема: Skoda Octavia 1.6 mpi  (Прочитано 49487 пати)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Одг: Skoda Octavia 1.6 mpi
« Одговори #90 на: 23 Февруари 2011, 10:56:13 am »
Definitivno najbolje auto u takozvanata Taxi Klasa. :D

Odlicna voznja, stamina na mnogu visoko nivo odlicno postaven volan i ona sto najvise mi se dopada e toa sto sse gleda hauba dok vozis. So sreka i ti posakuvam mnogu bezgrizni kilometri.

Taxi Klasa:

1. Scoda Octavia
 2. Mercedes 123D
 3. Chevrolet Cruze
 4. Lancer

Zashto mercedes 123D?  koa toa toa e mnogu star model na mecedes 1976–1986 i veke gi nema vo taxi, da ne mislis mercedes 124ka, mada i taa ne e nesto asalno... naj naj novata 124ka e stara minimum 15 godini.... i so projdeni 1 milion kilometri.... i toa sakas da kazes,deka e odlicna voznja???

Sigurno si pomlad, no 123D na vremeto bese glavno Taxi vozilo

Отсутен Ludi Kure

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 219
« Одговори #91 на: 23 Февруари 2011, 16:43:41 pm »
Sega ovie mercedesi se vo sema za taksi postarata e clasa
« Последно менување: 23 Февруари 2011, 16:56:14 pm Ludi Kure »

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129
« Одговори #92 на: 23 Февруари 2011, 16:54:50 pm »
Сега никој не се качува во такви  ;D ;D
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #93 на: 23 Февруари 2011, 16:56:19 pm »
Definitivno najbolje auto u takozvanata Taxi Klasa. :D

Odlicna voznja, stamina na mnogu visoko nivo odlicno postaven volan i ona sto najvise mi se dopada e toa sto sse gleda hauba dok vozis. So sreka i ti posakuvam mnogu bezgrizni kilometri.

Taxi Klasa:

1. Scoda Octavia
 2. Mercedes 123D
 3. Chevrolet Cruze
 4. Lancer

Zashto mercedes 123D?  koa toa toa e mnogu star model na mecedes 1976–1986 i veke gi nema vo taxi, da ne mislis mercedes 124ka, mada i taa ne e nesto asalno... naj naj novata 124ka e stara minimum 15 godini.... i so projdeni 1 milion kilometri.... i toa sakas da kazes,deka e odlicna voznja???

Sigurno si pomlad, no 123D na vremeto bese glavno Taxi vozilo

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Ne sum tolku mlad... ama da ima na stanica vakov mercedes 123kai chevrolet cruz... shto mislis ti, kaj ke se kaci patnikot???

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129
« Одговори #94 на: 23 Февруари 2011, 19:52:37 pm »
Јас би се качил у мерцедесот ;) а некој си што шетаат по улици би се качиле в ;)о крузот ;) ;D
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34064
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #95 на: 23 Февруари 2011, 20:19:41 pm »
Респект за Шкодата. Сите шкоди многу ги сакам. Уште од прастарите Шкоди па наваму нема утка со тоа возило..... можеби Фаворит ја утнаа ама генерално прекрасна марка.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
« Одговори #96 на: 23 Февруари 2011, 20:21:27 pm »
Јас би се качил у мерцедесот ;) а некој си што шетаат по улици би се качиле в ;)о крузот ;) ;D

Мерцедесот работи? Не тресе како старите автобуси на ЈСП? Не дига облак црно? И не смрди на 250 милијарди народ што влегле и излегле од него? Регистриран е?

Хехехе, легендарно возило. Пример за сите што се дрзнаа да произведат дизел

Отсутен IvO

• Редовен
  • Пораки: 1676
« Одговори #97 на: 23 Февруари 2011, 22:59:53 pm »

Мерцедесот работи? Не тресе како старите автобуси на ЈСП? Не дига облак црно? И не смрди на 250 милијарди народ што влегле и излегле од него? Регистриран е?

Хехехе, легендарно возило. Пример за сите што се дрзнаа да произведат дизел

denes ima i novi avtobusi na JSP :)

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #98 на: 23 Февруари 2011, 23:47:00 pm »

Vo mercedesot da se kacis... pa da ti se zaglavi vrata, da iskacas niz prozor... ne be druze, ja da ja imam taa mok, da mozam da olucvam za koj tipovi na vozila i kolku stari vozila sve bi isvrlil ova gurbre... samo mercedesi E klasa nad 97 godina bi ostavil... od mercedes... a za drugite vozila nad 2000 i 2005 godina... zavisi od modelot....

da se znae sto e kola... a ne da se vozis vo kocija 35 godini stara.... i koj zna kolku drkanici po sedistata u mercedes star 35 godini

Отсутен Ludi Kure

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 219
« Одговори #99 на: 24 Февруари 2011, 00:49:19 am »
Респект за Шкодата. Сите шкоди многу ги сакам. Уште од прастарите Шкоди па наваму нема утка со тоа возило..... можеби Фаворит ја утнаа ама генерално прекрасна марка.

Dobri se novive Skodi za tie pari bombona se,jas ne sum imal nekoe posebno mislenje za Skoda kako marka,ali posto vozev po privatnive kompaniii vidov deka kolata e top zatoa i ja zemav

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
« Одговори #100 на: 24 Февруари 2011, 09:40:25 am »

Dobri se novive Skodi za tie pari bombona se,jas ne sum imal nekoe posebno mislenje za Skoda kako marka,ali posto vozev po privatnive kompaniii vidov deka kolata e top zatoa i ja zemav

Абе на жена ми татко и купил 96-та година Фелиција 1,4. Мислам типот живее со девизата дека „Колата треба да ме служи мене а не јас неја“. Додека не светне за масло, не и мења воопшто. Тоест никогаш не и мења масло туку само и дотура. Шкодава прегреваше барем 5-6 пати откаку јас сум у фамилијата.
190.000 има поминато, веке 16 години е стара е (освен што е гребена насекаде, ја вози низ шума) ентериерот и моторот се коска. Стварно респект

Отсутен marsher

• Сениор
  • Пораки: 3177
    • smchiptuning
« Одговори #101 на: 24 Февруари 2011, 10:47:24 am »
Не е лошо да се знае. 1936 г газдата на Toyota возел Шкода.
Само имињава некако несреќно одбрани Оставија, Фобија, Фелацио...

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7689
  • Хорска Секција
« Одговори #102 на: 24 Февруари 2011, 12:46:04 pm »
Исто така не е лошо да се знае дека кога Форд почнал масовно да го произведува првото возило, во Македонија се изработил прототип на црешовото топче. Шо викаат на К15, пукнало еднаш, ама јако. Само околу него утепало 6 души, а замисли шо се десило таму каде што погодило.
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен Cvekson

• Почетник
  • *
  • Пораки: 28
« Одговори #103 на: 24 Февруари 2011, 12:58:53 pm »
Србите имаа едно тумачење на зборот ШКОДА
Штета Купити Ово Добро Ауто

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда