Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Ludi Kure на 17 Февруари 2011, 15:20:18 pmNisto ke se fokusiram na Lukoil i Okta (pucko petrol),a za gumi zdravje drugata zima ali ipak ke gi imam vo plan Sava eskimo i Mishelin alpin pa koga ke dojde vreme ke vidam kako ke stojam so kes i koj gumi ke gi stavam,nego ima li nekoj Gps Garmin da mi kaze kako e zadovolen od nego koj model i dali pokazuva ulici vo Skopje kako sto vikaat od 60 do 70% i kako se ponasa nadvor od Makedonija kaj sosedive osven Albanija znam deka mnogu bilo slabo so pokrienost tamu pokazuvalo mnogu malceЈас имам Garmin nuvi 1390t од невада е купен. Одличен е со мапите, во поголемите градови ги има скоро сите улици (проверено за Бт и Ск) и странство работи и + од невада имаш безплатен апдејт кога ќе има нови мапи. А оваа за Мк мапата мислам дека само тие ја имаат.
Nisto ke se fokusiram na Lukoil i Okta (pucko petrol),a za gumi zdravje drugata zima ali ipak ke gi imam vo plan Sava eskimo i Mishelin alpin pa koga ke dojde vreme ke vidam kako ke stojam so kes i koj gumi ke gi stavam,nego ima li nekoj Gps Garmin da mi kaze kako e zadovolen od nego koj model i dali pokazuva ulici vo Skopje kako sto vikaat od 60 do 70% i kako se ponasa nadvor od Makedonija kaj sosedive osven Albanija znam deka mnogu bilo slabo so pokrienost tamu pokazuvalo mnogu malce
Цитат: Ludi Kure на 17 Февруари 2011, 15:20:18 pmNisto ke se fokusiram na Lukoil i Okta (pucko petrol),a za gumi zdravje drugata zima ali ipak ke gi imam vo plan Sava eskimo i Mishelin alpin pa koga ke dojde vreme ke vidam kako ke stojam so kes i koj gumi ke gi stavam,nego ima li nekoj Gps Garmin da mi kaze kako e zadovolen od nego koj model i dali pokazuva ulici vo Skopje kako sto vikaat od 60 do 70% i kako se ponasa nadvor od Makedonija kaj sosedive osven Albanija znam deka mnogu bilo slabo so pokrienost tamu pokazuvalo mnogu malceЈас имам Garmin nuvi 1390t од невада е купен. Одличен е со мапите, во поголемите градови ги има скоро сите улици (проверено за Бт и Ск) и странство работи и + од невада имаш безплатен апдејт кога ќе има нови мапи. А оваа за Мк мапата мислам дека само тие ја имаат. Cim gi ima exrta toa baram fala ti za sovet druze bas ke pominam da zirnam i moze ke zemam ovaa ili drugata nedela + i ova so apdejtot me raduva da ne se zamaram da baram na net
Inace koa spomna so tolku malo motorce na taa kola so 1.4 ili 1.6 sramota e hauba da otovoris ko da ima 2 kuferi steno veke 1.8 TSI ili 1.9 TDI se jade veke i nagore pa moze i RS ))
Цитат: ViksaSk на 18 Февруари 2011, 17:26:05 pmInace koa spomna so tolku malo motorce na taa kola so 1.4 ili 1.6 sramota e hauba da otovoris ko da ima 2 kuferi steno veke 1.8 TSI ili 1.9 TDI se jade veke i nagore pa moze i RS ))ide druze ide za namenata sto ja kupiv e extra ipak da ne mi bese za rabota garant bi si zemal od novata kia sportage i onaka poveke sum meraklija na dzip ali jbg sto e tuka e
Цитат: Ludi Kure на 19 Февруари 2011, 00:46:45 amЦитат: ViksaSk на 18 Февруари 2011, 17:26:05 pmInace koa spomna so tolku malo motorce na taa kola so 1.4 ili 1.6 sramota e hauba da otovoris ko da ima 2 kuferi steno veke 1.8 TSI ili 1.9 TDI se jade veke i nagore pa moze i RS ))ide druze ide za namenata sto ja kupiv e extra ipak da ne mi bese za rabota garant bi si zemal od novata kia sportage i onaka poveke sum meraklija na dzip ali jbg sto e tuka edruze taksi da ne ja teras?Da taksi i transport niz mk i nadvor od mk
Цитат: RikiRulz на 19 Февруари 2011, 02:52:03 amЦитат: Ludi Kure на 19 Февруари 2011, 00:46:45 amЦитат: ViksaSk на 18 Февруари 2011, 17:26:05 pmInace koa spomna so tolku malo motorce na taa kola so 1.4 ili 1.6 sramota e hauba da otovoris ko da ima 2 kuferi steno veke 1.8 TSI ili 1.9 TDI se jade veke i nagore pa moze i RS ))ide druze ide za namenata sto ja kupiv e extra ipak da ne mi bese za rabota garant bi si zemal od novata kia sportage i onaka poveke sum meraklija na dzip ali jbg sto e tuka edruze taksi da ne ja teras?Da taksi i transport niz mk i nadvor od mk
Цитат: Ludi Kure на 19 Февруари 2011, 00:46:45 amЦитат: ViksaSk на 18 Февруари 2011, 17:26:05 pmInace koa spomna so tolku malo motorce na taa kola so 1.4 ili 1.6 sramota e hauba da otovoris ko da ima 2 kuferi steno veke 1.8 TSI ili 1.9 TDI se jade veke i nagore pa moze i RS ))ide druze ide za namenata sto ja kupiv e extra ipak da ne mi bese za rabota garant bi si zemal od novata kia sportage i onaka poveke sum meraklija na dzip ali jbg sto e tuka edruze taksi da ne ja teras?
Kao reklama za mustang ) i cesive imaat fantazija ))dobri se hahaha
Definitivno najbolje auto u takozvanata Taxi Klasa. Odlicna voznja, stamina na mnogu visoko nivo odlicno postaven volan i ona sto najvise mi se dopada e toa sto sse gleda hauba dok vozis. So sreka i ti posakuvam mnogu bezgrizni kilometri. Taxi Klasa: 1. Scoda Octavia 2. Mercedes 123D 3. Chevrolet Cruze 4. Lancer
Pa za toa e ok,inace ti kazuvam bolje ke bese malce pojako motorce da se zeme za kejf a inace..potrosnjata e mn mala za domakinska voznja!Stoznam mislam deka 1,6 e solidno gledano prema karoserijata i potrosnjata,pogolemo motorce moze ali vo slucaj koga kolata e za privatna voznja vaka za rabota mislam deka nema da sum vo kar,poveke kes ke stavam da ja hranam nego li sto ke imam vo dzep
Definitivno najbolje auto u takozvanata Taxi Klasa. Odlicna voznja, stamina na mnogu visoko nivo odlicno postaven volan i ona sto najvise mi se dopada e toa sto sse gleda hauba dok vozis. So sreka i ti posakuvam mnogu bezgrizni kilometri. Taxi Klasa: 1. Scoda Octavia 2. Mercedes 123D 3. Chevrolet Cruze 4. LancerFala ti druze