Автор Тема: Skoda Octavia 1.6 mpi  (Прочитано 49422 пати)

Отсутен Ludi Kure

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 219
Одг: Skoda Octavia 1.6 mpi
« Одговори #135 на: 01 Март 2011, 02:50:50 am »
Nisto uzivaj... zatoa e forumov da si pomagame :)

Riki vo pravo bese najdov tabla vo prvata prodavnicka,okolu 500 den komplet so magnet ja dava taka da denovive ke si ja zemam :)

Ti rekov ja... moze trebase da ides i do kaj sefo, da vidis tamo kolku pari e ... inace koa ke mu otides da mu ja zemes, reci mu, riki kelaviot, od mvr, rece da popust da mi naprais :) zakacaj go malce :)

nemase druze vo prodavnickata podole prasav i tamu imase samo vo prvoto,a popustov ke mu spomnam deckoto deluvase ok,belkim nema da mi ja dade edna i da rece majmun eden kaj tablata 500 den e uste popust baras hahahaa,se salam ke mu recam samo deka ti si me pratil kaj nego :)

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #136 на: 01 Март 2011, 08:18:33 am »
vazi vazi :) pa posle airlia rabota :)

Отсутен Ludi Kure

• Јуниор
  • **
« Одговори #137 на: 02 Март 2011, 00:35:08 am »
vazi vazi :) pa posle airlia rabota :)

Fala fala daj boze da trgne rabotata kako sto treba,ne mora da tece zadovolen ke bidam ako kape kes:)

Отсутен Ludi Kure

• Јуниор
  • **
« Одговори #138 на: 20 Март 2011, 01:31:16 am »
Ovie od Skoda zabegale so dizajn,rabotava stana kupuvajte gi segasnite modeli zasto za novite znate koga ke imate pari;sutra ali malo sutra hahha

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #139 на: 20 Март 2011, 22:16:56 pm »
Го гледав денес ауто магазинот со мишто баш ја имаше и оваа Шкода, и нешто за околу Шкода...

Тебе, ти тргна работа? Таксираш?

Отсутен Ludi Kure

• Јуниор
  • **
« Одговори #140 на: 21 Март 2011, 01:33:26 am »
Ne Riki zaglaviv so dokumentite,sega mi ostanaa uste dva dokumenta da sredam od utre nataka i da vidam dali ke pocinjam samostalno ili ke baram nekoja kompanija,zasto so poslednive izmeni sto gi napravija mislam so poskapuvanjeto mozam da baram kompanija nema da imam problem.Inace lupam po nekoja tura privatno do petrovec i nazad .

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #141 на: 21 Март 2011, 08:21:23 am »
Петровец го возиш по 800??? А за Блаце, или до Гевгелија до Принцес или Фламинго нема тури?

Отсутен Ludi Kure

• Јуниор
  • **
« Одговори #142 на: 21 Март 2011, 16:24:31 pm »
Za kazinava neznam dali ima turi deka poveketo od niv si imaat kombinja i cisto sumnjam da angaziraat nekoj od strana,inace mene kumot mi gi pusta turive on vozi so kombe Mercedes Vito,najcesti turi ima kaj sosedive Srbija,Albanija,Grcija,Bugarija i niz Makedonija jas sega za sega deka sum nov vo rabotava ke ja vozam samo MK,ponataka i nadvor od Mk.Petrovec taa e cenata bez razlika dali ides preku taksi kompanija ili preku nekoja agencija.

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #143 на: 21 Март 2011, 17:15:35 pm »
Гледај да се врзеш со некој хотел, или хотелче... за да те препорачуваат...  бидејки има многу туристи... кој доагаат најчесто од Холандија, Франција, Германија... и најчестоп се постари 55-60-65 години А нивни желби се Матка, Кокино, Стоби, и Охрид... Значи бараат Св.Наум, Биљанини Извори, Шеталиштето, Канео, и Античкиот театар... види дознај повеке по нетов... што како настано, за да бидеш спремен...

Еден краток период, хонорарно и ја го цепав ова... возев за една рента кар, значи во пакет кола со шофер... рекорд ми е во Охрид да останам 5 дена во Милениум палас, платено све за мене од нивна страна... а мое беше Охридот да им го покажувам, и тоа на едни французи... и нормално им правев шема, све преку ден во најтоплото ги носев... и овие приумираа...

20 евра од ден имав за мене, плус бакшиш, и колење по ресторани и комбинации... вкупно за 5 дена ќарив некаде околу чисти 20 000 денари за мене :)

Отсутен Ludi Kure

• Јуниор
  • **
« Одговори #144 на: 22 Март 2011, 00:38:45 am »
Alal da ti e druze si izvadil dobar kes, pa ustvari toa go pravi kumot so kombeto koga se nad 4 dusi,na strana koga ide znaes soping,i nekoj privatno ako ide ili po sostanoci,niz Makedonija poveketo se stranci gi seta i slicno.Jas so nego vlagam vo kombinacija koga ima potreba od kola i se do 3-4 dusi,taka da sega za sega sum vozel do petrovec i toa se nekoj anglicani ovie pogolemi turi nakaj Ohrid kako za baksuz mi se padnale se so poveke lugje.Pred nekoj den mi izbega tura za Mavrovo zasto prvo bea dvajca,posle se ubacile uste cetvorica i otide kumot da gi vozi jbg:)

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #145 на: 22 Март 2011, 01:00:20 am »
Значи види по хотеливе... вук, капиштец, резиденс... има многу мали, низ козле и водно...

Иди напрај муабет на рецепција... и договори се од тука, дека имаат они нешто за нив... усвари сите така прават... тоа ти е најчиста работа... коа има гости, ти кажува договара што сакаат и те прашува дали можеш да исполниш...

Ем од кумот, ем од хотел, ем од луге пријатели... да се врти нешто...

Јас не би ти препорачувал да ја дрнкаш шкодата низ скопје, за ситно за 50, 70 денари...

Отсутен Ludi Kure

• Јуниор
  • **
« Одговори #146 на: 22 Март 2011, 01:53:28 am »
Super fala ti Riki za informacija mi teknuva na hotelcinjava sum gi gledal na pazar ili reklama nudat prenokiste ili slicno bas ke pobaram sega ke im pustam ponuda + i licno ke im idam denovive,a taksivo mi e za koga ke nema takvi voznji da vrtam nekoj kes sto bi rekol onoj od idol; kopam bunari kolku da se raboti nesto:)
« Последно менување: 22 Март 2011, 02:21:28 am Ludi Kure »

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #147 на: 22 Март 2011, 02:39:48 am »
Ништо бе другар, уживај... помагам колку можам :)

Отсутен Ludi Kure

• Јуниор
  • **
« Одговори #148 на: 22 Март 2011, 02:55:25 am »
Prativ ponuda na tie prenokista gi najdov na zlatna kniga,sega da vidime dali ke ima nekoj poziv:)

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129
« Одговори #149 на: 22 Март 2011, 08:05:58 am »
Ajde neka e so sreka  ;)
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)