Автор Тема: Возачка на 16 ?!?!  (Прочитано 18702 пати)

Отсутен NetworX

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 929
Одг: Возачка на 16 ?!?!
« Одговори #90 на: 26 Февруари 2012, 04:43:16 am »
Искрено јас во скопје не би се снашол со возење,одма би се учукал у некого,едноставно во собраќајот нема култура :(

Кај нас е друга прикана,низ цел град 2 семафори и еден кружен тек ;D

Абе секакви идиоти возат сега хаос е низ град посебно некоја жена кога ќе видам успаничена ја убивам од пцуење, а и сестра ми ја пцуе (моја школа е).
За кружните текови посебно тој кај католичка се скинав од смеење кога слушнав дека не знааеле како да го поминат, а има 3 знаци ама кој ги глеа... и уште не знаат да го поминат. Ја веќе поминав од учење на размислување како да се дрифта таму :)

Малце ми е страв за овие на 16год. зашто ако ја украдеш колата на татко ти а да немаш дозвола кога ќе дознае ќе те прекрши од мавање, а вака знае дека си полагал па ко демек знаеш да возиш а уствари си зелка зелена (ја уште сум зелен а не некое детиште на 16год) и после судааар епа судар не може да види преку воланот тој кола ќе вози
Dear God. Thank you for providing us with the direct-port nitrous injection, 4 core intercoolers, ball bearing turbos, and titanium valve springs, Amen.

Отсутен yarre

• Bearing Expert
  • Редовен
  • Пораки: 1389
  • www.lagermax.mk
    • LAGERMAX
« Одговори #91 на: 26 Февруари 2012, 09:10:45 am »
Само одлични и примерни за возачка на 16

http://www.ereporter.com.mk/mk-mk/Details.aspx?Title=19601

Отсутен aleksandarbt

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 819
  • Opel zafira 2.0 125 kw
« Одговори #92 на: 26 Февруари 2012, 11:07:48 am »
Поведението го дефинира карактерот, однесувањето и зрелоста на детето, а оценките - трудољубивоста, интелигенцијата и амбициозноста. Да пуштиш во сообраќај некој ВП домец, богами ... :D
На крају крајева, ваму некој не може да добие прелазна оценка, а као тестови ќе положи, нели ? ;D

+ 1

Отсутен Opel.Mk

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 262
« Одговори #93 на: 26 Февруари 2012, 11:45:50 am »
Па кај мене во тие пишува: Поведение:Примерно...а има само 2 четворки другите 3,2,1...

Отсутен Knight_

• Редовен
  • Пораки: 1283
« Одговори #94 на: 26 Февруари 2012, 13:42:50 pm »

Абе секакви идиоти возат сега хаос е низ град посебно некоја жена кога ќе видам успаничена ја убивам од пцуење, а и сестра ми ја пцуе (моја школа е).
За кружните текови посебно тој кај католичка се скинав од смеење кога слушнав дека не знааеле како да го поминат, а има 3 знаци ама кој ги глеа... и уште не знаат да го поминат. Ја веќе поминав од учење на размислување како да се дрифта таму :)

Отсутен NetworX

• Јуниор
  • **
« Одговори #95 на: 26 Февруари 2012, 14:20:08 pm »
Секогаш на крај на школска мора да имаш примерно приведение освен ако нешто си заебал работа у школо т.е. си напраил некоја беља или слично.
Поведение се намалува после 3 или повеќе единици. така да ирелевантно е и тоа
Dear God. Thank you for providing us with the direct-port nitrous injection, 4 core intercoolers, ball bearing turbos, and titanium valve springs, Amen.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17780
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #96 на: 26 Февруари 2012, 14:41:49 pm »
Секогаш на крај на школска мора да имаш примерно приведение освен ако нешто си заебал работа у школо т.е. си напраил некоја беља или слично.

Поведение се намалува со 11 неоправдани изостаноци, се намалува со повеќе од 100 оправдани изостаноци и се намалува со три единици. Мило ми е што живеам во Гостивар гледајќи ги критериумиве...

Отсутен NetworX

• Јуниор
  • **
« Одговори #97 на: 26 Февруари 2012, 15:48:55 pm »
Јас секогаш имав над 100 оправдани зашто цело време бев болен и во цело мое образование сум имал примерно поведение.
Сега и да сакате неможете многу многу да бегате зашо нешто нели казни ќе имало и такви чуда па така да ви останува да поправите оцени :)

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
« Одговори #98 на: 26 Февруари 2012, 16:48:53 pm »
Со новиве измени сакав да кажам над 100 оправдани се намалува. Среќа што се важи само од 01.01.2012 :)

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129
« Одговори #99 на: 26 Февруари 2012, 17:22:13 pm »

Поведение се намалува со 11 неоправдани изостаноци, се намалува со повеќе од 100 оправдани изостаноци и се намалува со три единици. Мило ми е што живеам во Гостивар гледајќи ги критериумиве...
Над 250 оправдани се полага класен испит,не ти чепкаат поведение
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14717
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #100 на: 26 Февруари 2012, 19:09:05 pm »
А со 173 оправдани и 45 неоправдани во Свидетелство шо следува ;D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
« Одговори #101 на: 26 Февруари 2012, 19:36:48 pm »
45 неоправдани е немогуче да се добијат :)

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14717
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #102 на: 26 Февруари 2012, 19:38:13 pm »
Ќе го најдам свидетелството и ке го сликам ;D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен bu11yboy

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 812
« Одговори #103 на: 26 Февруари 2012, 20:05:25 pm »
море овие луди се каква возачка какви бакрачи вчера возеле низ мала денс возачка утре ке дојди ке речи да се тркаме другиден на телевизија ке го дават и ај шо муабет ах леле

Отсутен martin_bt

• Редовен
  • Пораки: 2512
  • Дете Битолчанче
« Одговори #104 на: 27 Февруари 2012, 00:16:28 am »
си знајш по твојте тркачки деној а ? ;D
Што вредат коњските сили ако зад воланот седи магаре ... ? ;D