Автор Тема: Македонка казнета во Хрватска оти возела со 246 км/ч  (Прочитано 25269 пати)

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20800
Одг: Македонка казнета во Хрватска оти возела со 246 км/ч
« Одговори #90 на: 04 Јануари 2012, 15:39:59 pm »
Изгледа на екскурзииве од форум доаѓаат други членови, не приметив ни рден да вози 80 на те-гв :) Или веле кога ни се придружи на ск-те ;D

Веле можда на те-гв поштуваш знаци, али на други не верувам :) Возеше паралелно со мене кога на матеј му паднаа наочарите, ти знаеш во која лента беше :) И сеа ајде да ја осудуваме оваа со 3-4 пати појака кола од нашата дека најверојатно на празен орав досаден пат возела малце побрзо од тебе ама во вистинската лента :p

Клучен збор.

Не реков дека никогаш не сум возел брзо, туку дека не практикувам да возам брзо, особено Тетово - Гостивар и обратно. Тогаш кога идевме за Маврово, на горенаведената делница терав просек 100-110 (пошто иначе желки ќе ме тицаа :)). Регуларно коа идам накај Маврово или Охрид, тој дел таму го терам со 80-90. А на Матеј коа му паднаа наочарите, guilty as charged... Се опуштив малце, пошто условите на патот го дозволуваа тоа ::)

Плус, не ја осудувам цурата. Доколку постојат услови, зашто да не збичиш троа? Мислам FFS, Порше е ебаго :)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16754
  • Keep it 100
« Одговори #91 на: 04 Јануари 2012, 16:08:45 pm »
Кој вика дека не се почитуваат прописи? Се почитуваат бе нема шо тука :):
Тој што е на клипов рече дека го оправдува возењето над дозволеното и дека си вози така, значи со ова го потврдуваш неговиот збор.

Отсутен Prcot

• Сениор
  • Пораки: 3466
Одг: Македонка казнета во Хрватска оти воз
« Одговори #92 на: 04 Јануари 2012, 16:16:22 pm »
Тој што е на клипов рече дека го оправдува возењето над дозволеното и дека си вози така, значи со ова го потврдуваш неговиот збор.
Па знам дека е тој... и да, го потврдувам и го подржувам неговиот збор :)

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
« Одговори #93 на: 04 Јануари 2012, 16:33:02 pm »

ОТ

Треба повторно да се направи вакво мерење. Овојпат Integra- та ќе треба да сврти до 10...ако може  ;)   ;D :D ;D :D ;D

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16754
  • Keep it 100
« Одговори #94 на: 04 Јануари 2012, 16:39:45 pm »
ОТ
Треба повторно да се направи вакво мерење. Овојпат Integra- та ќе треба да сврти до 10...ако може  ;)   ;D :D ;D :D ;D

И ако може да бидам совозач во пежото ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
« Одговори #95 на: 04 Јануари 2012, 16:43:33 pm »
Плус, не ја осудувам цурата. Доколку постојат услови, зашто да не збичиш троа? Мислам FFS, Порше е ебаго :)

Ова ми е поентата цело време :) Ако има услови, ако има соодветна кола, зашто да не :)

Али некои ни тогаш не би, не било етички ;D
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55106
  • Махер
« Одговори #96 на: 04 Јануари 2012, 16:46:47 pm »
muabetov vi e kako da citam forum roditeli protiv alkohol ili sl. Ne bese forum za koli ova? namesto da barate site po net sto porsche bilo vie znacite gi ispravate...
Taka de...

Отсутен google

• Редовен
  • Пораки: 2396
« Одговори #97 на: 04 Јануари 2012, 17:12:09 pm »
nejkam da komentiram na temava...nema rezon...

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
« Одговори #98 на: 04 Јануари 2012, 17:12:29 pm »
muabetov vi e kako da citam forum roditeli protiv alkohol ili sl. Ne bese forum za koli ova? namesto da barate site po net sto porsche bilo vie znacite gi ispravate...

Точно. Добро што дознале медиумиве дека е порше, модели они не разликуваат така да нема ни да дознаеме :)

ОТ: Се потсетив на тоа кога ја нападнале колата во движење во која се возела Шекеринска и кажаа дека само еден од присутните во колата МИСЛИ дека се работело за некој форд ;D Незнам што шофери се да неможат да препознаат кола.

Отсутен 4g63t

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 82
« Одговори #99 на: 04 Јануари 2012, 19:43:20 pm »
епа  возењето по автопат и дискусија за брзина за возење мене ми личи на тема за овде, отвори тема ти за поршето па ке збориме

ne e tolku hitno toa,mene prioritet bi mi bilo identitetot na ribata i kade se dvizi ;)
возам хофман место кола.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9225
« Одговори #100 на: 04 Јануари 2012, 19:45:19 pm »
епа  возењето по автопат и дискусија за брзина за возење мене ми личи на тема за овде, отвори тема ти за поршето па ке збориме

ne e tolku hitno toa,mene prioritet bi mi bilo identitetot na ribata i kade se dvizi ;)

види на ФБ

Отсутен Pal Zileri

• Сијка Пиштолова
  • Редовен
  • Пораки: 2464
« Одговори #101 на: 05 Јануари 2012, 01:25:19 am »

Утре ќе ти кажам договори го цвикерот за кафе ;)
www.domitalia.mk

Замисли како би ни изгледале колите по форумов да имавме нормални 5000еур месечна плата by Deni

Отсутен 4g63t

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 82
« Одговори #102 на: 05 Јануари 2012, 14:04:06 pm »
Утре ќе ти кажам договори го цвикерот за кафе ;)

ne sum tuka,od ponedelnik.
возам хофман место кола.

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7513
« Одговори #103 на: 06 Јануари 2012, 02:32:36 am »

Ја несфаќам што е со пежово ;D аман, ракета ли е? што ли му правел с16 па да иде вака..

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17780
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #104 на: 06 Јануари 2012, 03:25:01 am »
Стискал на гас :P Ууххх колку само сакам да се продае Алфата, грев ќе ме фати некој алфистички, ќе ми се расипе, али ја морам да го имам она ;)