Автор Тема: NBA  (Прочитано 72530 пати)

Отсутен cuoresportivo159

• Сениор
  • Пораки: 4194
Одг: NBA
« Одговори #180 на: 05 Декември 2012, 17:14:32 pm »
Епа тој малиот мрсул лигав,синот на Бас, си игра газда,а појма нема.
Ако дојдеше Фил ке требаше фактички јавно да признае дека добар дел од работите лошо ги проценил и згрешил. Ама пусти инат,си тера, со глава низ ѕид.
Alfa Romeo 166 is one of only three cars that have "that special thing" !!! 
-J.Clarkson

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3049
« Одговори #181 на: 05 Декември 2012, 17:31:42 pm »
Јас искрено мислев дека ќе се поправат работите... Ама сега се молам да го тргнат... ако не можат Фил, нека го остават Бикерстоун или како и да се викаше, нареди 3 победи во 3 утакмици... Експерименти ебате, овој седи на клупа и гледа во празно...Вечер ќе ја гледам пак, ако изгубат од Њу Орлеанс (од 2) стварно треба да го тргнат!!!

Отсутен cuoresportivo159

• Сениор
« Одговори #182 на: 05 Декември 2012, 18:04:47 pm »
Не е да неможат да го донесат Фил. Напротив очигледно беше по интервјуата дека сака,и дека му е криво што не се заврши работата.
Тој малиот лингур изиграва голем познавач.
-J.Clarkson

Отсутен Pal Zileri

• Сијка Пиштолова
  • Редовен
  • Пораки: 2464
« Одговори #183 на: 05 Декември 2012, 18:10:40 pm »
Хахахха, Вашингтон еј, Вашингтон мајко мила. Аиии Матеј бе, каков изговор ќе најдеш сега? Се чуваа за во четврток против Никси? :D
Ова испадна како реторичко прашање,сам си го постави и си даде точен одговор ;) Во четврток ајде ако си за групно гледање со брат му на Банза,ни фали Никс за заебавање ;D
www.domitalia.mk

Замисли како би ни изгледале колите по форумов да имавме нормални 5000еур месечна плата by Deni

Отсутен Bojan j

• Сениор
« Одговори #184 на: 05 Декември 2012, 18:32:19 pm »
Ќе го папа Мајами од Никси, на продолженија, 17 коефицент :)

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
« Одговори #185 на: 06 Декември 2012, 19:19:49 pm »
Хахахха, Вашингтон еј, Вашингтон мајко мила. Аиии Матеј бе, каков изговор ќе најдеш сега? Се чуваа за во четврток против Никси? :D
Ова испадна како реторичко прашање,сам си го постави и си даде точен одговор ;) Во четврток ајде ако си за групно гледање со брат му на Банза,ни фали Никс за заебавање ;D
Смешен си Матеј. Па со 20% да им играа требаше да ги победат, ете вчера и никси тоа го направија и со buzzer beater си тепаа. Немој да збориш дека се чувале и намерно дозволиле да изгубат, кога срамота е од најслабиот тим да губиш. Да не ви фали Никс за да ве заебава :), а уткамицава ептен е у ниедно време, да беше порано ајде некако, ама вака ептен е касно.

Отсутен Pal Zileri

• Сијка Пиштолова
  • Редовен
« Одговори #186 на: 06 Декември 2012, 19:37:24 pm »
Епа овие не го погодија тој buzzer beater и затоа изгубија.Леброн имаше три шута за тројка за изедначување но ги промаши.20% си се 20% не знам што те буни кога гледаш дека сите екипи го прават тоа.Неможеш сите 82 натпревара да ги изиграш со 100% од своите можности,плус сите екипи што играат против Мајами играат против актуелните шампиони што претставува мотивација плус.
www.domitalia.mk

Замисли како би ни изгледале колите по форумов да имавме нормални 5000еур месечна плата by Deni

Отсутен Kimi R

• Сениор
« Одговори #187 на: 06 Декември 2012, 19:57:54 pm »
Не не, нема оправдување, ај да беше некоја екипа од средина на табела, ама Вашингтон бе.

Отсутен Bojan j

• Сениор
« Одговори #188 на: 06 Декември 2012, 22:56:26 pm »
Кошарка е... ако ти тргне шутот нема враќање. На Далас против Лејкерси им тргна шутот и ги тепаа 40 разлика...преку 20 тројки имаа, тогаш Тери имаше дадено 10 од 11 тројки...

Отсутен Kimi R

• Сениор
« Одговори #189 на: 07 Декември 2012, 05:09:07 am »
Матеј кај ќе се криеш сеа, ве посраа, ви ги избркаа навивачите и се скандираше Let's go NY у сред Мајами. Од кога се заедно Вејд, Бош и Леброн у Мајами, ова им е најтежок пораз на домашен терен. Изглеа се чуваа со Вашингтон за да не изгубат 40 разлика. Чекам сеа некој оригинален изговор за поразов, така у плачипичка стил :D

Edit: Си дојдоа работите на свое место на табелата на исток ;)
« Последно менување: 07 Декември 2012, 05:19:34 am Kimi R »

Отсутен Pal Zileri

• Сијка Пиштолова
  • Редовен
« Одговори #190 на: 07 Декември 2012, 14:24:00 pm »
Матеј кај ќе се криеш сеа, ве посраа, ви ги избркаа навивачите и се скандираше Let's go NY у сред Мајами. Од кога се заедно Вејд, Бош и Леброн у Мајами, ова им е најтежок пораз на домашен терен. Изглеа се чуваа со Вашингтон за да не изгубат 40 разлика. Чекам сеа некој оригинален изговор за поразов, така у плачипичка стил :D

Edit: Си дојдоа работите на свое место на табелата на исток ;)
Не сум навивач на Ферари за да вратам во таков стил ;).Заслужена победа,радувајте се дур можете,долга е сезоната ни 20 натпревара не се одиграни но оваа екипа на Њујорк ветува многу ќе видиме само дали ќе исполни на крај.Мислам дека кога ќе се врати Амаре ќе им ја заебе цела концепција како што се случи и лани.
www.domitalia.mk

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11061
  • Ќybriт Pro Max
« Одговори #191 на: 07 Декември 2012, 14:28:59 pm »
Ќе го истрампаат за Гасол :)
Се надевам.

Отсутен Pal Zileri

• Сијка Пиштолова
  • Редовен
« Одговори #192 на: 07 Декември 2012, 14:34:55 pm »
Lakres одбиле според мене одличен предлог од Торонто за Гасол кој би ги вклучил:Барњани,Калдерон и Клеиза.Со ова би добиле солидна 4-ка и двајца многу добори клупа играчи.Подобрар предлог од ова мислам дека тешко ќе успеат да најдат.
www.domitalia.mk

Отсутен Bojan j

• Сениор
« Одговори #193 на: 07 Декември 2012, 14:38:50 pm »
Море мамата нивна... Нека го дадат Гасол ако треба и за Ристо од Припор. Како игра моментално повеќе зијан прави него добро...

Отсутен cuoresportivo159

• Сениор
« Одговори #194 на: 07 Декември 2012, 14:41:28 pm »
Не е проблемот у Гасол. Проблемот е во тренерот.
-J.Clarkson