па имаше пијаница, па боксер, изгледа ке треба некој албанец од учк да стават да ни ја ебе мамата тотално, па мош ке се освестеме, се додека за сув сендвич и за членска книшка со надеж за работно место, џабе е...
инаку, исхраната е една од најбитните работи на што треба да се запазе за подобри резултати. и да се избегнуват билокакви хемии, без разлика колку и да се “на природна“ база. природно си е природно. зошто тие хемии можат да бидат многу штетни, јас знам “рекеташи“ што од такви “природни“ хемии не можат деца да имаат, а некои завршувале на брза помош да им го смират срцето, други скроз скренуваа. 2 мои пријатели се заебаа така, едниот ми се јавува ми кажува колку јако се дигал додека склековии правел и вечерта заврши на акутно, друг истотака тренинг, ладен туш, свадба, се враќа дома коска пијан, утре сабајлето не го препознал татко му, сакал со нож да го заколе и беше некое време во тие здравствени установи... не си играјте играчки со хемии, а особено никако хемија и некаква дрога(кока,амфетамин и сл)