Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Што му пиша сега во лето само белка, а во зима пак само белка. Значи само белките се јадат, јас жолчките на кучињата им ги давав.Сабајле житарици, а после секој тренинг по 7-8 белки или една туна и топ си! Нормално со плус 2-3 оброци на ден на ова.
Јас никогаш не ги јадам живи, одвратни ми се!
7-8 белки измешани со литро млеко 2 банани и 2 супени лажици мед,природен протеин
Цитат: Fic_CC на 04 Декември 2012, 21:20:06 pm Што му пиша сега во лето само белка, а во зима пак само белка. Значи само белките се јадат, јас жолчките на кучињата им ги давав.Сабајле житарици, а после секој тренинг по 7-8 белки или една туна и топ си! Нормално со плус 2-3 оброци на ден на ова.Не бе, во лето не се јадат живи јајца зашто содржат салмонела...
Цитат: Smichka на 05 Декември 2012, 00:08:45 am7-8 белки измешани со литро млеко 2 банани и 2 супени лажици мед,природен протеин Нема кој не ми го спомнал ова.
Две јајца? Аман бе. Бар 5...Цитат: Fic_CC на 05 Декември 2012, 00:05:09 amЈас никогаш не ги јадам живи, одвратни ми се!Јасно.
Цитат: Bojan j на 04 Декември 2012, 22:44:19 pmЦитат: Fic_CC на 04 Декември 2012, 21:20:06 pm Што му пиша сега во лето само белка, а во зима пак само белка. Значи само белките се јадат, јас жолчките на кучињата им ги давав.Сабајле житарици, а после секој тренинг по 7-8 белки или една туна и топ си! Нормално со плус 2-3 оброци на ден на ова.Не бе, во лето не се јадат живи јајца зашто содржат салмонела...fic ti si krkal drugo ne gi lazi lugevo ajde kazi sto
Во белките се протеините...