Автор Тема: Body Building, Fitness, P90X, MMA, Boxing i slicno...  (Прочитано 741280 пати)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54990
  • Махер
Одг: Body Building, Fitness, P90X, MMA, Boxing i slicno...
« Одговори #60 на: 26 Декември 2011, 18:19:55 pm »
Бројкиве што ми ги вадите за чучњеви, сега приметувам дека некако ми личат како да не се до земја... А за стереотипи, јбг секогаш има. Одвратни не одвратни, изгледаат одлично во реален живот, скоро сите што вежбаат како што треба. :)

А гледам и не ме утепа никој што спомнав чучњеви... тоа е добар знак за нашава заедница!!! :D

P.S. Бодибилдинг јас го гледам како начин на живот, а не спорт.

Отсутен IvO

• Редовен
  • Пораки: 1676
« Одговори #61 на: 26 Декември 2011, 18:26:35 pm »
Бројкиве што ми ги вадите за чучњеви, сега приметувам дека некако ми личат како да не се до земја... А за стереотипи, јбг секогаш има. Одвратни не одвратни, изгледаат одлично во реален живот, скоро сите што вежбаат како што треба. :)

А гледам и не ме утепа никој што спомнав чучњеви... тоа е добар знак за нашава заедница!!! :D

јас чучњевите не ги правам скроз до доле значи вака   ако клекнам нема станување и отиде кичмата :)

зборам за големите тежини ( крајните )

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #62 на: 26 Декември 2011, 18:29:15 pm »

јас чучњевите не ги правам скроз до доле значи вака  (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..) ако клекнам нема станување и отиде кичмата :)

Паралелно, па да! Си знаеш ти! :) Само по теретаниве ретко кој се симиња до таму, обично пола од ова. Ако си приметил... Затоа и реков.

Еве еден пример кој не се среќава кај нас.

Oва е секојдневие.

Отсутен IvO

• Редовен
« Одговори #63 на: 26 Декември 2011, 18:32:40 pm »

јас чучњевите не ги правам скроз до доле значи вака  (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..) ако клекнам нема станување и отиде кичмата :)

Паралелно, па да! Си знаеш ти! :) Само по теретаниве ретко кој се симиња до таму, обично пола од ова. Ако си приметил... Затоа и реков.

Еве еден пример кој не се среќава кај нас.

ова е страшно нешто :) ја не би :)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #64 на: 26 Декември 2011, 18:48:09 pm »

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #65 на: 26 Декември 2011, 18:48:48 pm »

Зашто да лажам, не е Алфа во прашање. ;D ;D ;D ;D ;D

Спорт е се до оној момент додека не прејде во позирање.

Честа појава кај машката популација е одење у теретана. По распадот на Југославија се распадна ватерполо клубот во кој тренирав, ватерполо е спорт кој отвара апетит, за што никад сум немал проблем ;D , но немав каде да ја трошам енргијата која ја внесував директно од фрижидер. ;D Така едно 2-3 години се додека не го видов Митичот, поранешен првак на Југославија у Боди Билдинг, и уз муабет се договоривме да вежбам кај него. Тогаш имав 16 години. Вежбав година ипол без престан и трењеров изрази желба да ме спрема за такмичење. Ја со цел памет му спомнав на татко ми, овој имаше аверзија кон набилданине коњи и остро се спротивстави. Боље што испадна така, бидејќи рука на срце и мене ми се одвратни кога ќе се облечат у Спидо намачкани у уље и се местат пред огледало ко педери. Иначе за година дена успеав да правам 4 серии по 12 пути чучњеви со 180 кила, и исто толку серии бенџ со 147 кила. Ипак една шипка, и бенџ клупа би сакал да имам дома. Одлична рекреација.

значи таква форма и такви гаќи се носат само за денот на натпреварот нели што е нормално :) сепак треба да се поштува тој што има потрошено толку време во теретана и пари потрошено за исхрана и ред други работи ... сепак бодибилдингот е доста тежок спорт кој како го сватил .. инаку респект за тежините ... сигурно си имал добра маса за таа тежина да ја креваш :)

Кога вежбам сакам да сум изолиран. Мрзам позери

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #66 на: 26 Декември 2011, 18:53:21 pm »
Никако не викам дека лажеш, ти или било кој. :)

Отсутен IvO

• Редовен
« Одговори #67 на: 26 Декември 2011, 18:55:55 pm »
мора да испозираш да видиш до кај си што си дали има напредок - напунпаност на мускули ... :) :) :)

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
« Одговори #68 на: 26 Декември 2011, 23:12:24 pm »
Vo petok..Steroid vs Steroid. :)

Kolku ida ne go varam Lesnar, sepak respekt za posvetenosta...
Tipot si izgradi teretana od 6 cifri licno za sebe.

Cuore..ova ne se pozreri.  ;D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #69 на: 26 Декември 2011, 23:17:36 pm »
Ти викаш стероид, но мешето вика HGH. :)

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
« Одговори #70 на: 26 Декември 2011, 23:58:19 pm »

:D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #71 на: 27 Декември 2011, 00:02:02 am »
ОВА Е ОВОЈ ДЕЧКОТО МОЖЕ СТЕ ГО ВИДЕЛЕ НЕГДЕ!!!

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
« Одговори #72 на: 27 Декември 2011, 01:13:24 am »
....just finished.

No excuses Deni. ;D

Отсутен IvO

• Редовен
« Одговори #73 на: 27 Декември 2011, 01:28:35 am »
....just finished.

No excuses Deni. ;D

одлични тренинзи имам правено нешто од ова дома :)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #74 на: 27 Декември 2011, 08:27:54 am »
Vo petok..Steroid vs Steroid. :)

Kolku ida ne go varam Lesnar, sepak respekt za posvetenosta...
Tipot si izgradi teretana od 6 cifri licno za sebe.

Cuore..ova ne se pozreri.  ;D

Малце глупо е ова што ќе го пишам, али ај нека се смее народ. Како што ватерполо ќе ти изгради мускул ниедна теретана не го може тоа. Мускулите произведени во теретана добро изгледаат и се дефинирани, способни се да дигнат тежина но у бутање на рука немаат шанси со мускул формиран со пливање а уште помалку со мускули формирани од лопата или слично орудие кое се користи за разрушување на почвената структура ;D ;D ;D ;D

Имаше еден дечко, со бицепс 50 cm и подлактица 35. Се бутавме на рука и дечково беше немоќен.