Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
и нема крај на иронијата на дени и јас не ја сакам серија 1 ама 1М е тешка перверзија и премногу го сакам аутово.
Се што ќе посакам,од материјална гледна точка нема да го добијам,пошо е скапо ,така да само здравје,среќа,љубов,па за другото ке си дојди со време
Цитат: MecheTo на 25 Декември 2011, 16:07:34 pmСе што ќе посакам,од материјална гледна точка нема да го добијам,пошо е скапо ,така да само здравје,среќа,љубов,па за другото ке си дојди со време Значи ништо...
Јас за нова година посакувам еден 128GB Solid state drive.
Цитат: Falanga на 25 Декември 2011, 17:33:07 pmЈас за нова година посакувам еден 128GB Solid state drive.Така, така, така... Јас пешки по тој пат ќе тргнам.
Цитат: Deni на 25 Декември 2011, 16:09:30 pmЦитат: MecheTo на 25 Декември 2011, 16:07:34 pmСе што ќе посакам,од материјална гледна точка нема да го добијам,пошо е скапо ,така да само здравје,среќа,љубов,па за другото ке си дојди со време Значи ништо...Така некако