Автор Тема: Велосипед Specialized Pitch  (Прочитано 1268 пати)

Отсутен dreamson

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 688
Велосипед Specialized Pitch
« на: 26 Октомври 2025, 16:46:53 pm »
Може ќе му треба на некој член од форумот велосипед по добра цена, па да поставам оглас и тука.
Продавам велосипед Specialized Pitch.
Алуминиум рам големина Л.
Тркала 27.5 со гуми 27.5 х 2.3.
Амортизер Sr Suntour.
Кочници хидраулика Shimano.
Погон 1х9 Shimano Acera.
На сликите може да се види подетално состојба и опрема.
Локација Кичево.
Цена 380 евра.
Контакт 078 504 415

Отсутен dreamson

• Јуниор
  • **
Одг: Велосипед Specialized Pitch
« Одговори #1 на: 29 Октомври 2025, 20:36:07 pm »
Екстра намалување и екстра цена само за членовите на КарКлуб форумот, бидејќи КарКлуб не е заебанција!!

300 Евра

Отсутен dreamson

• Јуниор
  • **
« Одговори #2 на: 02 Ноември 2025, 19:47:59 pm »
Продаден надвор од форумот!

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30448
    • CARclub.mk
« Одговори #3 на: 02 Ноември 2025, 21:08:26 pm »
Одлична цена беше ова, и ме замисли и мене. Да беше на 29-ки, најверојатно ќе го земев.

Отсутен dreamson

• Јуниор
  • **
« Одговори #4 на: 02 Ноември 2025, 21:22:05 pm »
Jас направив добра цена, дури ова беше испод цена.

Точакот беше навистина во топ состојба.

За 29-ка имам друг, ама тој е профи и ќе биде сосема друга цена, но за класата на точакот пак ќе вреди.

Но ако се решам да го продавам.

Отсутен igor_opel

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 62
  • Burn Rubber Not Your Soul
« Одговори #5 на: 15 Ноември 2025, 06:53:43 am »
Одлична цена беше ова, и ме замисли и мене. Да беше на 29-ки, најверојатно ќе го земев.
За тебе M  величина

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Burn Rubber Not Your Soul

Отсутен AngelSK

• Редовен
  • Пораки: 1918
« Одговори #6 на: 15 Ноември 2025, 20:31:49 pm »

Џабе се 29ки кога претежно сите овие точаци имаат мал пренос, буквално наменет за возење на брда. Ако сакаш да возиш на кеј или било каде на асфалт, ќе вртиш во место.

Отсутен dreamson

• Јуниор
  • **
« Одговори #7 на: 16 Ноември 2025, 20:53:43 pm »
И овој го имам и се мислам дали да го продавам бидејќи е предобар точак, мерак за возење со топ класа опрема на него.

Отсутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 6201
« Одговори #8 на: 16 Ноември 2025, 22:21:36 pm »
За три бона не вртам на педала па незнам шо да е :)
Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

Отсутен dreamson

• Јуниор
  • **
« Одговори #9 на: 16 Ноември 2025, 22:59:59 pm »
Toj бил 3000 во 2018, сега не е толку.

Отсутен AngelSK

• Редовен
« Одговори #10 на: 17 Ноември 2025, 08:18:45 am »
За три бона не вртам на педала па незнам шо да е :)

Се зависи за што ти е точакот, ако ти е за до продавница или да направиш прошетка 15-20 км 3 пати во месецот се соогласувам, ако спортуваш сериозно и ти треба одличен точак, 2к, 3к евра е висока сума но не и превисока сума за добар точак. Не збориме дали навистина вреди 3к евра, збориме за цената по која го продаваат, дека стварно вредат толку не вредат, исто како што Голф вреди 20к евра а го продаваат за 35к, ама не можеш да го земеш за 20к.

Отсутен AngelSK

• Редовен
« Одговори #11 на: 17 Ноември 2025, 08:20:19 am »

Гледам продаваш доста точаци, од увоз ти се сите? Никогаш не сум се заинтересирал за половни, ама во глобала дали има добри цени вака на неколку години стар точаци и во каква состојба се наоѓаат претежно? Збориме за поскапи модели, 2,3,4к евра па нагоре кога биле нови.

Отсутен Power to the people

• Легенда
  • Пораки: 7098
  • Медалист, Олимпијада за Сарказам Перу '98
« Одговори #12 на: 17 Ноември 2025, 11:12:37 am »

Џабе се 29ки кога претежно сите овие точаци имаат мал пренос, буквално наменет за возење на брда. Ако сакаш да возиш на кеј или било каде на асфалт, ќе вртиш во место.

Оти чичо? 36ка претпоставувам е напред, спарена со 11-ка најмала назад, возиш 35км/ч без проблем. А 35 е многу тешко да одржаваш реално.

Отсутен dreamson

• Јуниор
  • **
« Одговори #13 на: 17 Ноември 2025, 12:05:37 pm »

Гледам продаваш доста точаци, од увоз ти се сите? Никогаш не сум се заинтересирал за половни, ама во глобала дали има добри цени вака на неколку години стар точаци и во каква состојба се наоѓаат претежно? Збориме за поскапи модели, 2,3,4к евра па нагоре кога биле нови.

Претежно од овој тип на точаци кои на ново се скапи за наши услови, ги земам половни за мене, бидејќи сакам да пробам и да возам различни модели.

Се наоѓаат во добра состојба и зачувани, само треба да се разбира тој што купува како се и што се, а за тоа не ми е проблем бидејќи се разбирам.

После извесно време ги продавам и земам друг или други, зависи како ќе биде моментално меракот.

Наоѓам тука локално во Мк, и поретко ако испадне од странство.

За овие поевтини како овој во огласот што е Specialized, ми испаднало прилика и сум го земал и ќе го продадам, нека вози народ.

Отсутен AngelSK

• Редовен
« Одговори #14 на: 17 Ноември 2025, 12:08:33 pm »

Оти чичо? 36ка претпоставувам е напред, спарена со 11-ка најмала назад, возиш 35км/ч без проблем. А 35 е многу тешко да одржаваш реално.

Ти можеш да возиш 35 на час, ама со која каденца ќе биде тоа, буквално ќе вртиш без никаков отпор. Јас моментално имам 50/39 со 11-28 на едниот точак, и 50/34 со 11-34 на другиот, ниту на едниот ниту на другиот не го користам малиот запчаник освен ако не искачувам.

Двајца другари земаа хардтејл со ваков пренос како што е огласениот точак, и двајцата сфатија дека направија грешка и дека на таков пренос не му е место на асфалт. Да не се разбереме погрешно, зборам ако е точакот за спортување, ако е за прошетка тогаш никаква улога не игра преносот и опремата.