Ова возило и сличните на него за 4 години ќе бидат измртварени и како стари млади мајки разведни. Што се однесува до цените, секогаш сум за ново возило, но оваа цена е прескапа, иако сè останато што го нудат е исто така прескапо . Но, човек се одлучува за возило од 30.000 евра, подобра опција е половно Ауди од Белгија, од аукција, дал а5,а4,а6 со 286 коња, старо 6-7 години, и ќе биде и по-модерно, појако и поквалитетно за разлика од било кое во ранг на цената ромео,цитрон,пежо,рено со тие мали слаби мотори вградени жали боже на парите фрлени.Господинот на пур текот пежо сподели искуство иако слаб мотор џабе на 40 илјади смеќе тоа е сигнал да се избегнува евроопеец.
Јас сум за новите возила и за менување на менталниот склоп во општеството, но, пријатељу, со целата таа група на Стелантис, поголем булшит нема упоропастија се значи јебеш ти да имаш фалинки на кола со само 30-40илјади км нема збор за дискусија крај на муабетов. Секој кој сака да купи возило со слаб мотор нека се одлучи за јапански бренд - било кој Тојота, Сузуки или Нисан. Никогаш не би купил европеец, како Пежо, Рено, Јееп или други, бидејќи тие се едноставно лоши возила. Значи, за возила со слаб мотор и карактеристики, единствен избор е јапанец.Проверено исто така и кинезите се сосема коректни со тоа што нудат.
Се оградувам од македонските ауто огласи да се манат тие толку идат,царини онолку оволку друже одјеби (коли си има со нормални цени) тие ненормални нека си ги чуват нек им седат и нека им киснат толку.Јавно ке кажам Олимпија моторс беа нормални со услугите и цените порано сега станаа алчни па еве коли едни исти им висат нон стоп по огласи морам да ги унфолов направам ме напиѓат кутриот тој велар секој втор ден кисне по огласи
Возењето автомобил е повеќе од само патување. Тоа е чувство на слобода и контрола.- Џемс