Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ви кажувам јас дека оваа генерација Октавии ќе биде доста барана уште долго време. 😁
Благодарам на честитките. Инаку во врска со изборот меѓу плава и црвена боја, тоа беше мојот личен избор за бојата, не дека се нуди во такви бои само, чисто да не дојде до недоразбирање.Мислам дека на РС модел не може 16-ки бандажи да се стават, поради кочниците. Поради DCC-то и веројатно нова технологија и се остало, оваа со 18-ки во комфорт моуд помеко иде споредбено со Октавија (нормална) трета генерација со 17-ки.Kонкретно јас првично ја сакав и Steel Greey бојата која се нудеше во пре-фејслифтот, ама со фејслифтот ја нема веќе за Октавија (за Кодиак ја има). Aли боја ко боја - после 10 дена сеедно ќе ти е.Оваа е таа боја:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Само на некој шо работи како комерцијалист може да му е океј кола без заден бришач.
Инаку, како сте деновививе вие со Октавиите без заден бришач? Oткако ја земав, нема ден да не помине а да не сум го пуштил. :/