Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Тука на форумот наш член си направи сам ревизија на тој модел (во врска со ланчето), така да мислам дека се отстранува проблемот, дали беше @Knight_ членот, ако не сум побркал нешто
Цитат: Filip MK на 10 Март 2025, 08:41:49 amТука на форумот наш член си направи сам ревизија на тој модел (во врска со ланчето), така да мислам дека се отстранува проблемот, дали беше @Knight_ членот, ако не сум побркал нештоДа јас имав астра К 1.6 д. Одличен мотор, осетно по силен од конкуренција. Проблем до 2018 затегачот на ланецот. Ланецот не е проблем. Сум искомуницирал со неколку луѓе што го имаат истиот мотор сите задоволни, ама затоа на опел клуб на фб све се доктори за мотор сите мани му ги знаат а не го ни виделе како изгледа не па некој искуство да имал со истиот. Гарантирам дека за разлика од новиов пежов 1.6 што оди во форд волво е 100 пати подобар. Сакав аутоматик бев решен 308ца да зеам 1.6 и се откажав мноооогу лоши искуства има со нив.ЕдитБившата моја астра е на продажба доколку се реши членот.
Ve molam da ne ja sporeduvate so kola od plac.