Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Барам буџет варијанта,рецимо старо некое 4-та ген и3/и5 процесор со здрава батерија.Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Цитат: riki_staff на 03 Октомври 2024, 07:08:50 amБарам буџет варијанта,рецимо старо некое 4-та ген и3/и5 процесор со здрава батерија.Sent from my Redmi Note 8 Pro using TapatalkРики, бараш голф 3 тди што нема свртено барем 1 милион Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Во ноември ќе имам Леново со Ryzen 3 за продавање, целосно метален.На памет не го знам моделот, ќе ти пишам после
Цитат: Ordevski на 03 Октомври 2024, 07:43:21 amЦитат: riki_staff на 03 Октомври 2024, 07:08:50 amБарам буџет варијанта,рецимо старо некое 4-та ген и3/и5 процесор со здрава батерија.Sent from my Redmi Note 8 Pro using TapatalkРики, бараш голф 3 тди што нема свртено барем 1 милион Sent from my SM-S928B using TapatalkИма има,ете јас имам HP Probook I5 2-ра ген и батерија држе 2-3 часа ,но тежок и голем е Цитат: MartinAlfista на 03 Октомври 2024, 07:51:02 amВо ноември ќе имам Леново со Ryzen 3 за продавање, целосно метален.На памет не го знам моделот, ќе ти пишам после Мартине кога ќе го продаваш пиши,ако не земам до тогаш...Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Цитат: riki_staff на 03 Октомври 2024, 10:14:46 amЦитат: Ordevski на 03 Октомври 2024, 07:43:21 amЦитат: riki_staff на 03 Октомври 2024, 07:08:50 amБарам буџет варијанта,рецимо старо некое 4-та ген и3/и5 процесор со здрава батерија.Sent from my Redmi Note 8 Pro using TapatalkРики, бараш голф 3 тди што нема свртено барем 1 милион Sent from my SM-S928B using TapatalkИма има,ете јас имам HP Probook I5 2-ра ген и батерија држе 2-3 часа ,но тежок и голем е Цитат: MartinAlfista на 03 Октомври 2024, 07:51:02 amВо ноември ќе имам Леново со Ryzen 3 за продавање, целосно метален.На памет не го знам моделот, ќе ти пишам после Мартине кога ќе го продаваш пиши,ако не земам до тогаш...Sent from my Redmi Note 8 Pro using TapatalkЕте тоа со ХП е интересна работа, имавме еден ХП 8 години беше стар држеше по 2ч батерија. Само ќе мора да биде некоја бизнис серија.А зошто баш 4та генерација а не поново? Верувам дека финансиски не би била голема разликата, би добил сепак 2-3 години понов лаптоп и се разбира толку помлада батерија.Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Ова во лесни лаптопи се смета ваљда (вагата е екстремно точна ): (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)