Автор Тема: Кампањи, попусти, промотивни акции, добри понуди ...  (Прочитано 961331 пати)

Отсутен AngelSK

• Редовен
  • Пораки: 1938
Кија 22990 еур реална цена.

Која ви е поентава со сумиве што не се реални, ај оди земи ја за 23к евра.

Отсутен Jimny

• Сениор
  • Пораки: 3777
Одг: Кампањи, попусти, промотивни акции, добри понуди ...
« Одговори #5296 на: 08 Август 2026, 14:11:34 pm »
Ако читаат некои вработени, ова се однесува скоро на сите салони во Мк.

Луѓе, може ли да не го правите купувањето автомобил да изгледа како нуклеарна физика? Човек сака само да види модел и цена. Толку. Ако сака да купи ке купи. Нема секој време да врти и чека цени и да се натега баталете тоа ако некој решил да решил ене од пехчево ке оди на шкупи улица да дознаее цена на модел 200 километри.😄

Вие објавувате слика од автомобилот, па „кликнете тука“, „одете таму“, „изберете модел“, „отворете ја понудата“... и после 15 минути човекот уште ја бара цената како да решава државна тајна. 😂

Ставете си убаво МОДЕЛ – ОПРЕМА – ЦЕНА и готово. Човек да види, да размисли и ако му одговара — да купи.

За Mercedes веќе се навикнавме. Ценовникот е веројатно најдолгиот проект во историјата — 6 години е „во изработка“ и „наскоро ќе биде прикачен“.
You have to start with the truth. The truth is the only way that we can get anywhere. Because any decision-making that is based upon lies or ignorance can't lead to a good conclusion.