Sekoj si ima merak na nesto i kad tad kje si go ostvari. Plus cergata kolku e do tamo i kje ide merakot. Tragicari se nekoj ovde sto mislat deka nivnoto e toa sto treba da se prifati. Lapnale nekij kesh zemale novo vozilo i sega ajde site drugi kje gi omalovazuvame. Forumov e otvoren za site kolku sto znam dali so novi dali so kanti i kjumbinja. Sekoj ima pravo da vozi sto mu dusha saka. Ako vi zagaduvame imate institucii cukajte si tamo glavata ili ete imate admini neka ne baniraat site sto sme so vozila pod 2010g i euro 3 pa vie sto kje ostanete elektricari i ekologisti terajte na forum sto da vi kazam.
Nemozes na nekoj da mu solis pamet sto da zeme i kako da tera vo zivotot. Ako sakas da mu pomognes pomogni mu ne odmagaj i ne mu siri negativna energija na omalovazuvanje prema drugite. Arno vikaat najlosi se onie sto ripnaa od opinci vo lakovana cipela.
Најди еден коментар/пост или директно упатување кон човекот да биде омаловажуван навреден емотивно извреѓан или слично кон неговиот автомобил ја не гледам и не постои ништо од тоа, и да ова е форум и отворена дискусија со позитивно или негативно како ке го примиш туѓето мислење е исклучиво ЛИЧНО ТВОЈ ИЗБОР-дали ке си награден,поласкан или пак навреден ти управуваш со себе и своите сваќања од спротивна страна.
Човекот објави возило кое е поприлично старо тој ке си го вози нема на мене во џеб да ми брца или пак на некој друг ако сака и тенк нека вози не само он сите па и ти што сакаш вози секој има право да си каже што сака за тоа е тоа тука ,ЈАС му кажав што мислам во врска со неговиот аутомбил и ? никаде не постои навредување,екологисти,банкари без везе драми правиш или правите таквите како ти тоа што ти не сакаш поново возило твој избор ако сакаш вози и лада рива еуро 0 твој избор.
Отворена дискусија кога си решил да се тртиш биди спремен и да го примиш во превод тука.
И не шири негатива дека човекот е навреден не е и ниту еден член не го навреди него го кроиш тоа мислење од лична фрустрација кон луѓето што возат понови коли тоа е мој заклучок
Позз