Автор Тема: Кампањи, попусти, промотивни акции, добри понуди ...  (Прочитано 962976 пати)

Присутен Power to the people

• Легенда
  • Пораки: 7379
  • Медалист, Олимпијада за Сарказам Перу '98

Ако си од Скопје и отидеш до Битола за попуст и дудланици, ќе те фати онаа старана "Во Солуна грош сомуна, до Солуна сто сомуна".
Шо е Скопје-Битола толку проблем не разбирам, 2 саати вожња максимум. Кога има различна понуда за иста марка на автомобил нека е и 500км возење воопшто не ми е битно.

Aко не ме бендисуваат суратите во Битола, не само што ќе ја земам од Скопје, туку и на редовни сервиси ќе ја носам таму.  ::)
За кафе 400км возам, не пак за нова кола.

Ама овде има луѓе шо по автобуси уште пуштаат таблици, замисли каков терет му беше во друг град што биле возило да земат, поооо...

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11897
  • Архитект
Кога го купувава Митсубишито не сакаа да ми го продадат од Скопје.
Суратите во Битола ни ми се бендиваја.

На крај мораше да се купи од Битола и после во Скопје да се однеси на „штеловање“.

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 15312
Кога го купувава Митсубишито не сакаа да ми го продадат од Скопје.
Суратите во Битола ни ми се бендиваја.

На крај мораше да се купи од Битола и после во Скопје да се однеси на „штеловање“.

Да, така викаат и од Порше. Демек кај шо живејш таму да си ја купиш колата или најблискиот салон.

Дрн дрн јариња :)

Aко не ме бендисуваат суратите во Битола, не само што ќе ја земам од Скопје, туку и на редовни сервиси ќе ја носам таму.  ::)
За кафе 400км возам, не пак за нова кола.

Ама овде има луѓе шо по автобуси уште пуштаат таблици, замисли каков терет му беше во друг град што биле возило да земат, поооо...

Нубирата кога ја купивме, сите сервиси мораа да се прават во Скопје. Битола немаше официјален сервис тогаш за Автомакедонија.

Кај што те дерат за официјален сервис, ќе си платиш и бензин/патарина/ден од работа да направиш сервис.

Отсутен Bravo

• Редовен
  • Пораки: 2585
Мислење за Тојота Корола 1.2 турбо 116 коња?

Отсутен head

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 216
седан ОК, хечбек мал гепек

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9577
Top si se, mal gepek ili dovolen za sekojdnevni potrebi.

Za odmor ako dojde zort ke si staish na krov i ajt so zdravje

Отсутен MeanMachine

• Почетник
  • *
  • Пораки: 39
Јас го имам седанот (1.6 атмо), но турбашот е идеален. Како и да е, за парите, ЛЕД адаптивни во сериско, и ред други работи.
Точно, гепекот е мал, но ако немаш количка за дете, би требало да не ти смета. Иначе внатре делува многу "стегнато".

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
Има голема разлика во комоција меѓу хечбекот и седанот/караванот.

Меѓуоскиното растојание кај хечбекот е помало. Седанот и караванот имаат исто меѓуоскино растојание.

Седанот е некој баланс, ама па дизајнерски европскиот дизајн на седанот е многу грд во споредба со хечот и каравнот.

Во USA седанот има многу поубав дизајн.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
Ima razlicni kolicki, ne veruvam deka nr sobira kolicka detska obicna a ne mamut nekoj za bliznaci

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7260
При купување на кола најмалку што треба да се водите е тоа дали ќе ја собере детската количка.
99% од времето вие ќе ја возите а не жена ви, така да гледајте возачката положба и седиштата вам да ви се удобни.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
A demek vie odnosno toj so ja kupuva so deca i kolicka nemoze da izleze. I ako ima potreba od prostor poveke da ne gleda poso zenamu nema da ja vozi.

Koj muabet

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
При купување на кола најмалку што треба да се водите е тоа дали ќе ја собере детската количка.
99% од времето вие ќе ја возите а не жена ви, така да гледајте возачката положба и седиштата вам да ви се удобни.

Оти јас кога возам количката не ја носам и малото во раце го носам? ;D

Отсутен MeanMachine

• Почетник
  • *
  • Пораки: 39
Јас го имам седанот (1.6 атмо), но турбашот е идеален. Како и да е, за парите, ЛЕД адаптивни во сериско, и ред други работи.
Точно, гепекот е мал, но ако немаш количка за дете, би требало да не ти смета. Иначе внатре делува многу "стегнато".
Идеална варијанта е караванот, но мислам дека повеќе не го носат кај нас со 1.2Т изведба на моторот. На почетокот имаше (ко излезе моделот), но сега само хибрид. Ако случајно начекаш (бензин) ич да не му се мислиш, вреди за сите пари. 17900 беше како на промоција, колку шо се сеќавам.

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4786
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)
Не знам дали е добра понуда, ама убава е, дури и на црно/бела слика.

Присутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4698
Па не би рекол дека е небитно, но не треба да е одлучувачко при избор на возило. Освен ако не земеш некое со гепек како кај Swift па да не ти собере никаква количка :)