Автор Тема: Кампањи, попусти, промотивни акции, добри понуди ...  (Прочитано 963064 пати)

Присутен Sase_91

• Сениор
  • Пораки: 4234
И мене би ми било многу битно доколку купувам нова кола од салон. Не да ми се лигават продавачите, но да ми обрнат доволно внимание како на потенцијален купувач и да се потруди да ми продаде нешто. Секако без тест возење никогаш не би купил возило.
If everything seems under control, you're not going fast enough.  /  KKBA

Отсутен Leonid

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 916
Значи во Јосифов го немаат ставот "ве мочам од керамиди, не ми дошло до твоите X еур". Или во превод, добро си ја вршат работата што избрале да ја работат

Отсутен Inter1

• Редовен
  • Пораки: 2821
@Carpathian Lord  @Sase_91  Одлично напишавте. Тоа е тоа што пробувам да го докажам тука неколку поста по ред.

Customer care е клучно во купување на било што особено на нова кола. За буџетот секогаш имаш 2-3 опции најмалку, па некогаш детали одлучуваат што ќе земеш. Тој Јосифов очигледно текст бук си ја работи работата како треба и затоа има и успех.

Отсутен Skywalker

• Сениор
  • Пораки: 4402
Јосифов мислам продаваат повеќе Шкоди него ли Порше Скопје.
Lt. Commander Data: "I will always be puzzled by the human predilection for piloting vehicles at unsafe velocities"

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10612
Зачи овака, Интер наместо да се обрне внимание на особините на колата, ги слушал муабетите од женската со некој си и се навредил зошто не му го дудлала за време на тест возењето :)
Тапа салон.

Друг некој, за тоа што не му овозможиле да ја тестира во истиот момент кога му прднало да тестира, не му направиле нарачка, ниту му ги зеле парите, се изреволтирал и си купил Каптур кој ниту му бил во замисла, оошто бил решен за Стоник.
Тапа салон.

Анд 32 му се допаднала колата и бил спремен да ја купи, но не сакал да моли туку поставил ултимативно барање за гратис боја.
Само поради тоа што не му било удоволено, Тапа салон.

Да, секој си има свои критериуми за ладење јајца, но превише го акцентирате.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22358
Со 5-60к во џеб спремни за кола, пак ќе си тропнам во Ми-Да и за 15 минути ќе завршам работа.
Не ми треба тест возење, а и  џабе ќе ми се смешкаат или ќе ме убедуваат кога повеќе знам за колата од нив.

Во случајов Порше МКД, МакАуто стар и слични можат и црвен килим да распостелат...џабе.

Дисклејмер: Никогаш не би дал толку пари за куп железо на 4 тркала. Збориме за паралелен универзум.

Отсутен Nandor The Relentless

• Легенда
  • Пораки: 9034
  • Возач без обзир. Безобзирен возач.
Не се важи. Битолчани се убај луѓе, зато прошол арно.
Скопје е премногу мулти-култи за да биде кул, нема стандарт! :)
Министерство за транс, поп и виски.

Отсутен vlatko.klp

• Сениор
  • Пораки: 6705
Убаво е да се има избор кога станува збор за повеќе дилери од иста марка. Ако некој од шкода во скопје мрси муда отиди до битола и ќе те услужат. Сето тоа е убаво кога се има избор.

Но ако на пример има само еден увозник за тојота, а ти си запнал за тојота зошто ти прави мерак а услугата не е на ниво кое што си очекувал, ондак егото и гордоста ќе ги тргнеш на страна за момент. Нема ништо лошо да ти се случи, ќе ти помине а ти пак ке возиш тојота цр-в хибрид рецимо, а не рено каптур :D 

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15247
  • Пудингот на шоферството
Тоа е тоа.Или одиш со доволно пари и неочекуваш попуст,гратиси и сл. маркетинг глупости,плаќаш и возиш.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10612
Тоа е тоа.Или одиш со доволно пари и неочекуваш попуст,гратиси и сл. маркетинг глупости,плаќаш и возиш.
И по обичај на неочекувано си добиваш и попусти, гратиси...  :)

Преговори јбт, јаките преговори на зелена маса :'(

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 18148
  • Giulietta QV 1750 TBi
    • Instagram
Ако си од Скопје и отидеш до Битола за попуст и дудланици, ќе те фати онаа старана "Во Солуна грош сомуна, до Солуна сто сомуна".
What I daily drive (and daily fix):
2012 Alfa Romeo Giulietta QV 1750 TBi | 230hp 🍀

Отсутен Inter1

• Редовен
Не бев одлучен јас за тојата. Не сум приврзан на ниедна марка. Ми се свиѓаше аурисот, го возев, моторот 1.33 атмосверец беше тешка катастрофа. Таа тетката само ја зголеми катастрофата. Да ми беше добра колата, тетката ке ми беше тотално небитна ситница.

Крајно мои пари, не знам што сте се зафатиле за мојот избор. Ете не сакам колата да ми е убава, не ми се битни перформанси, сакам најкрш кола на светов, на пример некоја крш и30 хјундаи дизел или која е по крш од неа не знам, ама сакам продавачката да ми ги лиже јајцата. Се надевам сега сте задоволни со одговорот.

А дали биле преговори или не, кога вие ќе плаќате правете што сакате. За туѓи пари најлесно е јадењето бурек, само пополека, да не ви залетне. Јбг, секој со умот.

Едит: Сите сте се фатиле за тетката, а за чичкото од тојота што ептен го биваше никој ни збор... затоа сте јадачи на бурек но.1 никој суштината не ја гледа, само бурек јадење и правење „досетки“. Затоа сме тука кај што сме. Црна дупка на светов. Капак на се дека Битола била далеку од Ск за купување на кола, а по Германија и Холандија 100000км поминувате за „ново“ ауди 10 години старо... Јадно...
« Последно менување: 25 Мај 2021, 14:06:28 pm Inter1 »

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 15312
Не се важи. Битолчани се убај луѓе, зато прошол арно.
Скопје е премногу мулти-култи за да биде кул, нема стандарт! :)

Типката од Хјундаи, по скопјанка не можеше да биде, па супер беше.

До човекот е :) а можда и до менаџментот.

Значи три пати имам одено во Киа салонот, никогаш не бев услужен како што треба.

Другарче од Битола, кога го купуваше Ceed-от, тој таму вработениот му викал „Џабе што ќе ти објаснувам за моторите и така не разбираш“ ;D

Јас одам, сакав да го повозам Sportage-от, ми викаат „ Не може, има COVID " :D

Истиот ден во МИДА секаде ме прошетаа. Градска вожња, отворено ...буквално се што сакам. Проверуваа во Србија за 1.6 TGDI, па каква боја би сакал, па опрема па шо не.

Отсутен Inter1

• Редовен
Не бе Carpatian Lord. Глуп си ти!!! Не требало да купиш од Битола си се зезнал максимално!!! Требало ко стока да те рачунаат Скопје, ти да им тупниш парите, па сега тука да те рачунаат за господин чоек. Вака што те истинтрале како човек испаѓа дека си крив и тешка катастрофа :) 

Отсутен vlatko.klp

• Сениор
  • Пораки: 6705

Ако си од Скопје и отидеш до Битола за попуст и дудланици, ќе те фати онаа старана "Во Солуна грош сомуна, до Солуна сто сомуна".
Шо е Скопје-Битола толку проблем не разбирам, 2 саати вожња максимум. Кога има различна понуда за иста марка на автомобил нека е и 500км возење воопшто не ми е битно.