Не бев одлучен јас за тојата. Не сум приврзан на ниедна марка. Ми се свиѓаше аурисот, го возев, моторот 1.33 атмосверец беше тешка катастрофа. Таа тетката само ја зголеми катастрофата. Да ми беше добра колата, тетката ке ми беше тотално небитна ситница.
Крајно мои пари, не знам што сте се зафатиле за мојот избор. Ете не сакам колата да ми е убава, не ми се битни перформанси, сакам најкрш кола на светов, на пример некоја крш и30 хјундаи дизел или која е по крш од неа не знам, ама сакам продавачката да ми ги лиже јајцата. Се надевам сега сте задоволни со одговорот.
А дали биле преговори или не, кога вие ќе плаќате правете што сакате. За туѓи пари најлесно е јадењето бурек, само пополека, да не ви залетне. Јбг, секој со умот.
Едит: Сите сте се фатиле за тетката, а за чичкото од тојота што ептен го биваше никој ни збор... затоа сте јадачи на бурек но.1 никој суштината не ја гледа, само бурек јадење и правење „досетки“. Затоа сме тука кај што сме. Црна дупка на светов. Капак на се дека Битола била далеку од Ск за купување на кола, а по Германија и Холандија 100000км поминувате за „ново“ ауди 10 години старо... Јадно...