Автор Тема: Кампањи, попусти, промотивни акции, добри понуди ...  (Прочитано 970144 пати)

Отсутен mkm

• Редовен
  • Пораки: 1315
Одг: Кампањи, попусти, промотивни акции, добри понуди ...
« Одговори #3525 на: 04 Февруари 2021, 10:41:14 am »
Свифтот во второто ниво на опременост за 14К е бест бај во класата. Можда изгледа многу пари, ама за тоа што го нуди како опрема и моторизација, е ВРВ

Отсутен AngelSK

• Редовен
  • Пораки: 1938
« Одговори #3526 на: 04 Февруари 2021, 11:08:14 am »
Свифтот во второто ниво на опременост за 14К е бест бај во класата. Можда изгледа многу пари, ама за тоа што го нуди како опрема и моторизација, е ВРВ

Стварно има добра опрема, али моторот тиња по мене, 83 коња атмосферец со едвај 107 ЊМ. Фелицијава што ја возам од 96-та има толку.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22377
« Одговори #3527 на: 04 Февруари 2021, 11:20:23 am »
Кога се купува кола ( или било што скапо) има еден битен психолошки момент кој (намерно) го нема кога плаќаш со картица, на рати, лизиниг или што и да е..

Изброј и нареди ги на маса еврата што треба да ги платиш... гледај во нив едно 5-10 минути, па крени глава и види ја  колата за која треба да ги залупаш.

Вреди ли стварно тоа лимот на 4 тркала? ;D

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10612
« Одговори #3528 на: 04 Февруари 2021, 11:45:21 am »
Ги наредив денарите на маса, многу имав за броење па купив евра, ги изброив, отидов у салон да си купам кола во кеш, ме вратија да ги уплатам во банка, таму ми рекоа дека вршат уплата исклучиво во денари, купив повторно денари.

Скапо е броењето и редењето на маса ;D

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22377
« Одговори #3529 на: 04 Февруари 2021, 12:15:15 pm »
...ама неретко е dealbraker.

Отсутен AngelSK

• Редовен
« Одговори #3530 на: 04 Февруари 2021, 12:16:55 pm »
Ги наредив денарите на маса, многу имав за броење па купив евра, ги изброив, отидов у салон да си купам кола во кеш, ме вратија да ги уплатам во банка, таму ми рекоа дека вршат уплата исклучиво во денари, купив повторно денари.

Скапо е броењето и редењето на маса ;D

Одиш во банка, ти викаат мн ќеш дечко,  без доказ за потекло не може да ги уплатиш.

На крај си купуваш половно 😂

Отсутен Power to the people

• Легенда
  • Пораки: 7404
  • Медалист, Олимпијада за Сарказам Перу '98
« Одговори #3531 на: 04 Февруари 2021, 13:31:27 pm »
Слабо мотори свифтот, дури еден.

Ама повеќе коња од Фабијата барем.  :o

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55336
  • Махер
« Одговори #3532 на: 04 Февруари 2021, 13:35:34 pm »
Други да го имаа тој 1.2 хибрид 4 цилиндри со 90кс ќе беше одлично по таа цена. Наместо катастрофите како 1.0 поло, 1.1 фиеста, и остали со значително помал вртежен момент.

Отсутен mkm

• Редовен
  • Пораки: 1315
« Одговори #3533 на: 04 Февруари 2021, 17:45:35 pm »

Стварно има добра опрема, али моторот тиња по мене, 83 коња атмосферец со едвај 107 ЊМ. Фелицијава што ја возам од 96-та има толку.
Пежо 208 со 75кс или Јарисот со иљадарчето мислиш дек подобри се?
А за Фелицијата не коментирам пошто Шкода рулз 😁

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9578
« Одговори #3534 на: 04 Февруари 2021, 17:50:15 pm »
https://www.citroen.com.mk/vozila/noviot-citroen-c4/?fbclid=IwAR0TS03GXMLa5l648qh4n9o9hxTv3BiGUQyJi-uruvixn8AQ38Dqc7jSMpA#details-4

Gleav nekoi reviews i go falat za komfor i sedishta iako se vo povisoki nivo na oprema. Bash bi sakal da go povozam

Da vidime so se nudi za pocetnata cena

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55336
  • Махер
« Одговори #3535 на: 04 Февруари 2021, 17:54:51 pm »

А за Фелицијата не коментирам пошто Шкода рулз
Фиеста 1.1 и Поло 1.0?

Свифтот е ракета за сите овие. А во потрошња е барем 2-3 испод нив.

Отсутен AngelSK

• Редовен
« Одговори #3536 на: 04 Февруари 2021, 17:59:25 pm »

А за Фелицијата не коментирам пошто Шкода рулз 😁

Зборот ми беше моторите што ги нудат се доста слаби,  да беше турбо бензин со 100 коња и 200 њм, друга приказна.

Отсутен Skywalker

• Сениор
  • Пораки: 4414
« Одговори #3537 на: 04 Февруари 2021, 18:09:28 pm »
https://www.citroen.com.mk/vozila/noviot-citroen-c4/?fbclid=IwAR0TS03GXMLa5l648qh4n9o9hxTv3BiGUQyJi-uruvixn8AQ38Dqc7jSMpA#details-4

Gleav nekoi reviews i go falat za komfor i sedishta iako se vo povisoki nivo na oprema. Bash bi sakal da go povozam

Da vidime so se nudi za pocetnata cena

18 инчни челични тркала

До сеа неам видено кола со вакви тркала :D
Lt. Commander Data: "I will always be puzzled by the human predilection for piloting vehicles at unsafe velocities"

Отсутен andrej_111

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 660
« Одговори #3538 на: 04 Февруари 2021, 23:27:51 pm »
@andrej_111 да се јави со понуда за Октавија :)

D-r Ordevski

За жал ситуацијата со Шкода е таква каква што е опишана погоре, само некои 2 Октавии се слободни што би требало да се произведат во март, за нарачка рок на испорака 150 дена.

Акциските возила Kamiq се продадоа уште нестигнати, се надеваме дека ќе успееме во следниот период да добиеме уште возила.

Моментално е сигурно само дека ќе имаме Karoq на лагер, па ќе се прави некоја акција за него со 2.0 TDI.
Aus Liebe Zum Automobil...

Присутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7442
« Одговори #3539 на: 05 Февруари 2021, 08:37:52 am »
@andrej_111 да се јави со понуда за Октавија :)

D-r Ordevski

За жал ситуацијата со Шкода е таква каква што е опишана погоре, само некои 2 Октавии се слободни што би требало да се произведат во март, за нарачка рок на испорака 150 дена.

Акциските возила Kamiq се продадоа уште нестигнати, се надеваме дека ќе успееме во следниот период да добиеме уште возила.

Моментално е сигурно само дека ќе имаме Karoq на лагер, па ќе се прави некоја акција за него со 2.0 TDI.
Дали може да се најде некое половно сочувано Yeti со 2.0 и 4х4? Пожелно е да биде фејслифт моделот?