Автор Тема: Кампањи, попусти, промотивни акции, добри понуди ...  (Прочитано 704816 пати)

Присутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9150
Одг: Кампањи, попусти, промотивни акции, добри понуди ...
« Одговори #4230 на: 27 Октомври 2022, 18:36:58 pm »
Bree so vreme dojde, scala da se molish pod 20ce

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55060
  • Махер
« Одговори #4231 на: 27 Октомври 2022, 19:04:45 pm »
Bree so vreme dojde, scala da se molish pod 20ce
Узми шкода брате...

Отсутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 5759
« Одговори #4232 на: 27 Октомври 2022, 19:50:26 pm »
Узми Хсиао...овај Дачиа братее :D

Sent from my SM-A202F using Tapatalk

Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #4233 на: 27 Октомври 2022, 20:11:34 pm »
Узми Хсиао...овај Дачиа братее :D

Ууууу да, за 20к имаш Џогер со турбо мотор и најјака орпема. А и Сандеро Степвеј, а моооожда има и некој Дастер.

Отсутен bear

• Редовен
  • Пораки: 1996
  • If you can dream it, you can do it.
« Одговори #4234 на: 27 Октомври 2022, 20:27:54 pm »
Казан, ја имаш возено/гледано 208-цата? Имам една комшиска, плава боја, и една ја гледам низ град, маслинасто зелена, авион се колите. Мислам дека оваа генерација 208/308/508 се најубави.
Никогаш не вели никогаш.

Отсутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 5759
« Одговори #4235 на: 27 Октомври 2022, 21:29:18 pm »
Дастерот освен дизељ и турбо плин,  се нуди кај нас и со 1.3 тЦе со 150кс и EDc мењач под дифолт, мислам дека треба таму да се испита таму пред да се фрлат пари во воздух со сегашните сулуди цени за ништо. Бенг фор д бак е со тој мотор, корни и докажан е, со другите мотори ти е исто супер за економија со плин или ако сакаш 4х4 исто докажан дизел тогаш.

Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

Отсутен KaZaN

• Сениор
  • Пораки: 3920
  • Шуруп Мајстор
    • Шуруп Мајстор
« Одговори #4236 на: 27 Октомври 2022, 23:19:17 pm »
Не сум размислувал за Дачиа. По дифолт сум имал одбивност и некако не ми влезе у игра уште од старт. Ако идам натаму, најсоодветно би ми било Сандеро.

Казан, ја имаш возено/гледано 208-цата? Имам една комшиска, плава боја, и една ја гледам низ град, маслинасто зелена, авион се колите. Мислам дека оваа генерација 208/308/508 се најубави.

Не сум тргнал уште по салони да гледам и да се распрашувам. У пежото сум заљубен, прекрасно ми е у секој поглед. Секое едно ривју или видео по интернетов го имам изгледано и го знам на памет... Да ме прашаше до пред еден месец, немаше друга опција кај мене у глава...

Арно ама, ја загледав у маало шкодата, па се заинтересирав малце повеќе... Некако ми нуди многу за парите. Простор, солидна машина, доста опрема... Ми делува како добра и паметна инвестиција за у наредни 10 години... Ми остави впечаток уште на саем у Белград кога прв пат ја видов ( беше една од трите во кои се сликав ) ама од тогаш како да ја подзабораив, до скоро...

И на крај, неостварен сон ми е да се спакувам за на одмор само у багажник, без торби по седиште, кај нозете и слично...

Sent from my Poco F3

Отсутен t0m1cA

• Сениор
  • Пораки: 3610
« Одговори #4237 на: 28 Октомври 2022, 07:29:46 am »
Kamiq, со дополнителна опрема: Sport Chassis Control (-15 мм) со Driving Mode Selection (Normal / Sport) .

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7103
« Одговори #4238 на: 28 Октомври 2022, 08:51:16 am »
Не сум размислувал за Дачиа. По дифолт сум имал одбивност и некако не ми влезе у игра уште од старт. Ако идам натаму, најсоодветно би ми било Сандеро.

Не сум тргнал уште по салони да гледам и да се распрашувам. У пежото сум заљубен, прекрасно ми е у секој поглед. Секое едно ривју или видео по интернетов го имам изгледано и го знам на памет... Да ме прашаше до пред еден месец, немаше друга опција кај мене у глава...

Арно ама, ја загледав у маало шкодата, па се заинтересирав малце повеќе... Некако ми нуди многу за парите. Простор, солидна машина, доста опрема... Ми делува како добра и паметна инвестиција за у наредни 10 години... Ми остави впечаток уште на саем у Белград кога прв пат ја видов ( беше една од трите во кои се сликав ) ама од тогаш како да ја подзабораив, до скоро...

И на крај, неостварен сон ми е да се спакувам за на одмор само у багажник, без торби по седиште, кај нозете и слично...

Sent from my Poco F3

На одмор, никогаш нема да имаш доволно простор за пакување :)

Отсутен AngelSK

• Редовен
  • Пораки: 1827
« Одговори #4239 на: 28 Октомври 2022, 08:55:11 am »
Пежото, новото, е каде каде поубаво од Скалата. Дури скалата има малце грд дизајн ако се земе како целина.
Дачиите мн ги фалат, али по мене внатре се понизок квалитет.

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14277
« Одговори #4240 на: 28 Октомври 2022, 09:15:36 am »
Си имам склопено една. 1.0тси, style, 6 брзини мануелен мењач и некоја опција плус...

Уште да се издејствува да испадне до 20.000е, ептен би ми се свиѓала како понуда.

Sent from my Poco F3

Ако сакаш добар дил, батали Порше. Оди Јосифов Битола или Андреј наш во Струмица.

1.5 TSI само... не се заебавај со 1.0 TSI. Мала е разликата во цена. На лизинг мала разлика ќе ти е во рата, а друга кола ќе добиеш.

Отсутен Leonid

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 875
« Одговори #4241 на: 28 Октомври 2022, 09:54:33 am »

Sent from my Poco F3

На одмор, никогаш нема да имаш доволно простор за пакување :)
И јас така мислев, додека не земав Октавиа. Страшно колку собира, а и 5та врата е благодет

Отсутен t0m1cA

• Сениор
« Одговори #4242 на: 28 Октомври 2022, 10:01:37 am »
Тек па Туран да земете...  ::)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #4243 на: 28 Октомври 2022, 10:07:52 am »
Тек па Туран да земете...  ::)
Реалното искористливо место е помало во Туран. Не читај литри, пробај да користиш. Така се лажат и со СУВ луѓето, читајќи литри - се додека не ги паркираш едно до друго колите и видиш со свои очи. Или пак пробаш да наредиш некои ствари во едното и во другото. Секако Туран е одличен за гепек, ама неспоредлив со лимузина или караван лимузина. Така да би рекол само:

„Тек Суперб караван да земете...“

Отсутен t0m1cA

• Сениор
« Одговори #4244 на: 28 Октомври 2022, 10:23:32 am »
Ако го товарам Туранот до кров, во споредба со Октавиата до кров/5та врата, се сомневам дека ќе биде помалце искористен просторот.