Автор Тема: Давање на кола ...  (Прочитано 10389 пати)

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
Одг: Давање на кола ...
« Одговори #60 на: 10 Мај 2012, 16:18:53 pm »
Имам само еден другар на кој што целосно му верувам,и он ако ми ја побара колата би му ја дал без да размислам,а други луѓе на кој им се посреќило е само Зеро,и нормално татко ми,женска ми и сестра ми..Друг човек освен овие,тешко дека ќе вози моја кола..

Фала брат ...  :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

;D ;D
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Отсутен martin_bt

• Редовен
  • Пораки: 2512
  • Дете Битолчанче
« Одговори #61 на: 10 Мај 2012, 16:39:04 pm »
^ Дури ни мене ? :D :D :D

ке напрајме некој исклучок за тебе :P
Што вредат коњските сили ако зад воланот седи магаре ... ? ;D

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
« Одговори #62 на: 10 Мај 2012, 18:05:54 pm »
Татко ми ја вози чат пат сабота недела мајка ми 2 пати ја има возено по 50 метри други луѓе многу тешко 2-3 другари ја возеле и тоа со моја придружба. Во глобала и јас нешто посебно не претпочитам да возам туѓи коли ама се случило да седнам едно кругче да провозам кај другари.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5197
« Одговори #63 на: 10 Мај 2012, 18:56:34 pm »
Татко ми ја вози чат пат сабота недела мајка ми 2 пати ја има возено по 50 метри други луѓе многу тешко 2-3 другари ја возеле и тоа со моја придружба. Во глобала и јас нешто посебно не претпочитам да возам туѓи коли ама се случило да седнам едно кругче да провозам кај другари.

Да да, затоа на мојата рачни и маваш :P

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
« Одговори #64 на: 10 Мај 2012, 19:13:46 pm »

pa ubavo si rece tome edno "krugce"

Присутен kalimero

• Редовен
  • Пораки: 1887
« Одговори #65 на: 10 Мај 2012, 20:53:02 pm »
Кога сум јас во кола не е проблем било кој да ја провози. А кога не сум тогаш се знае кој може да ја добие, татко ми и жена ми од домашниве и двајца другари на кои безрезервно им верувам, едниот од нив мал милион пати до сега ја има возено и по неколку денови, за минатата кола му имав извадено и дозвола за управување во странство бидејќи со мојата кола беше на одмор во странство.

Ме чудат размислувањата на некој, кола е да ја е..м, куп железо, довербата и помагањето со другарите неможам да ја споредам или нарушам со кола, макар коштала вреќи пари.

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
« Одговори #66 на: 10 Мај 2012, 21:03:23 pm »
Пффф лажење во боја  тоа на снег беше и плус не ни фаќа рачната.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44364
  • Il Moderatore
« Одговори #67 на: 10 Мај 2012, 22:16:02 pm »

Ме чудат размислувањата на некој, кола е да ја е..м, куп железо, довербата и помагањето со другарите неможам да ја споредам или нарушам со кола, макар коштала вреќи пари.

Тоа е тоа!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
« Одговори #68 на: 10 Мај 2012, 22:17:40 pm »
Jas pomagam so toa sto im doagjam so kola i ke gi odnesam do mesto B.... Od toa povekje AMIN.