Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Типичен СангЈонг. Грдичко ама некако се навикнуваш после ти е симпатично. Во секој случај оригинално количе. Мене ми е ОК.
Мене ми смета цената, да беше 10к - 15к поевтино одма ќе беше поубаво.
Цитат: Carpathian Lord на 07 Март 2024, 21:57:18 pmТипичен СангЈонг. Грдичко ама некако се навикнуваш после ти е симпатично. Во секој случај оригинално количе. Мене ми е ОК.Епа мене не ми станува симпатично од некоја причина, ни после подолго време не можам да ги сфатам нелогичниве геометрии што ги форсираат.Мислам, WTF е со оној сивион чир кога го гледаш од страна?
Цитат: Tischläufer на 08 Март 2024, 11:09:40 amЦитат: Carpathian Lord на 07 Март 2024, 21:57:18 pmТипичен СангЈонг. Грдичко ама некако се навикнуваш после ти е симпатично. Во секој случај оригинално количе. Мене ми е ОК.Епа мене не ми станува симпатично од некоја причина, ни после подолго време не можам да ги сфатам нелогичниве геометрии што ги форсираат.Мислам, WTF е со оној сивион чир кога го гледаш од страна?Си видел некогаш складен СангЈонг? Сите модели се чудесии од линии, особено задниот дел. Мусото и Рекстонот беа добри.