Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ги разгледував огласите и најдов Лексуси со производство 2015> за ниски цени, но сите се со десен волан. Инаку имам победено премногу лицитации за iPhone на ebay Англија за 200€ користен 1 месец со 11 месеци гаранција, смао треба послњдните 3 секунди да дадеш највисока цена која може да ја платиш. Истиот кај нас беше над 800€ и не ми е прв. А сега би ризикувал и за некој Лексус, најдов 3 страни исти како оваа, но не најдов со лев волан, ако може да пуштиш линкче би ти бил благодарен.
Немаме возило донесено од аукција.
Немаме возило донесено од аукција.А и баш сега гледам од овие 139 пораки на форумов, барем 10% ти се за мене, баш интересно што ти сум окупација.
Не замарај друже, мајсторијата и делата мои ги знаат добро 70% од форумов. Оди во овластен со Киата и не читај многу по форумов, гледам негативно ти влијае некоја информација плус.
Супер е Несторо, људина е!Sent from my iPhone using Tapatalk
Вие браќа не сте нормални
Цитат: Tischläufer на 24 Декември 2023, 23:08:47 pm Вие браќа не сте нормални Зошто бе, ако помине процедура како што треба, зошто да му давам на Германец 35к за кола со 180к км плус увоз тука кога можам да му дадам на Јапонец упола тоа, и воедно и увозот да падне значајно?Не ми е колата за колекција, за возење ми е. Дали била јапонски или германски пазар небитно. Ако работи ко што треба и воланот е на лева страна тоа е тоа
Цитат: andrejnaumovski на 24 Декември 2023, 23:35:17 pmЦитат: Tischläufer на 24 Декември 2023, 23:08:47 pm Вие браќа не сте нормални Зошто бе, ако помине процедура како што треба, зошто да му давам на Германец 35к за кола со 180к км плус увоз тука кога можам да му дадам на Јапонец упола тоа, и воедно и увозот да падне значајно?Не ми е колата за колекција, за возење ми е. Дали била јапонски или германски пазар небитно. Ако работи ко што треба и воланот е на лева страна тоа е тоа Ако ти е колата за возење ене ти Порше салон оди купи ја. Или мислиш да ја возиш со Саилун гуми после?