Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Mikius на 22 Август 2023, 19:29:37 pmЦитат: Dando на 22 Август 2023, 19:10:57 pmУжасно искуство, си ја мразам колата од денот кога ставив шофершајбна во едел пром, тулумби и баклави може да прават добри, стакла НЕ. Стави си оригинал, не експериментирај. Јас во едел никогаш повеќе.Сработеното или стаклото?Мислам дека би поднел полошо стакло доколку убаво ја завршат работата, отколку убаво стакло фушерајски сработено.[/qЦитат: Mikius на 22 Август 2023, 19:29:37 pmЦитат: Dando на 22 Август 2023, 19:10:57 pmУжасно искуство, си ја мразам колата од денот кога ставив шофершајбна во едел пром, тулумби и баклави може да прават добри, стакла НЕ. Стави си оригинал, не експериментирај. Јас во едел никогаш повеќе.Сработеното или стаклото?Мислам дека би поднел полошо стакло доколку убаво ја завршат работата, отколку убаво стакло фушерајски сработено.Цитат: Mikius на 22 Август 2023, 19:29:37 pmЦитат: Dando на 22 Август 2023, 19:10:57 pmУжасно искуство, си ја мразам колата од денот кога ставив шофершајбна во едел пром, тулумби и баклави може да прават добри, стакла НЕ. Стави си оригинал, не експериментирај. Јас во едел никогаш повеќе.Сработеното или стаклото?Мислам дека би поднел полошо стакло доколку убаво ја завршат работата, отколку убаво стакло фушерајски сработено.Цитат: Mikius на 22 Август 2023, 19:29:37 pmЦитат: Dando на 22 Август 2023, 19:10:57 pmУжасно искуство, си ја мразам колата од денот кога ставив шофершајбна во едел пром, тулумби и баклави може да прават добри, стакла НЕ. Стави си оригинал, не експериментирај. Јас во едел никогаш повеќе.Сработеното или стаклото?Мислам дека би поднел полошо стакло доколку убаво ја завршат работата, отколку убаво стакло фушерајски сработено.70/30 стакло/сработеноКаква шофершабна стави, кој бренд?
Цитат: Dando на 22 Август 2023, 19:10:57 pmУжасно искуство, си ја мразам колата од денот кога ставив шофершајбна во едел пром, тулумби и баклави може да прават добри, стакла НЕ. Стави си оригинал, не експериментирај. Јас во едел никогаш повеќе.Сработеното или стаклото?Мислам дека би поднел полошо стакло доколку убаво ја завршат работата, отколку убаво стакло фушерајски сработено.[/qЦитат: Mikius на 22 Август 2023, 19:29:37 pmЦитат: Dando на 22 Август 2023, 19:10:57 pmУжасно искуство, си ја мразам колата од денот кога ставив шофершајбна во едел пром, тулумби и баклави може да прават добри, стакла НЕ. Стави си оригинал, не експериментирај. Јас во едел никогаш повеќе.Сработеното или стаклото?Мислам дека би поднел полошо стакло доколку убаво ја завршат работата, отколку убаво стакло фушерајски сработено.Цитат: Mikius на 22 Август 2023, 19:29:37 pmЦитат: Dando на 22 Август 2023, 19:10:57 pmУжасно искуство, си ја мразам колата од денот кога ставив шофершајбна во едел пром, тулумби и баклави може да прават добри, стакла НЕ. Стави си оригинал, не експериментирај. Јас во едел никогаш повеќе.Сработеното или стаклото?Мислам дека би поднел полошо стакло доколку убаво ја завршат работата, отколку убаво стакло фушерајски сработено.Цитат: Mikius на 22 Август 2023, 19:29:37 pmЦитат: Dando на 22 Август 2023, 19:10:57 pmУжасно искуство, си ја мразам колата од денот кога ставив шофершајбна во едел пром, тулумби и баклави може да прават добри, стакла НЕ. Стави си оригинал, не експериментирај. Јас во едел никогаш повеќе.Сработеното или стаклото?Мислам дека би поднел полошо стакло доколку убаво ја завршат работата, отколку убаво стакло фушерајски сработено.70/30 стакло/сработено
Ужасно искуство, си ја мразам колата од денот кога ставив шофершајбна во едел пром, тулумби и баклави може да прават добри, стакла НЕ. Стави си оригинал, не експериментирај. Јас во едел никогаш повеќе.
Цитат: Dando на 22 Август 2023, 19:10:57 pmУжасно искуство, си ја мразам колата од денот кога ставив шофершајбна во едел пром, тулумби и баклави може да прават добри, стакла НЕ. Стави си оригинал, не експериментирај. Јас во едел никогаш повеќе.Сработеното или стаклото?Мислам дека би поднел полошо стакло доколку убаво ја завршат работата, отколку убаво стакло фушерајски сработено.