Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Немам искуство,па ми треба советСакам за малиот да купам playstation 4,со 2 контролери. Дали продава некој од форумов?Совет,од каде да купам,и на што да внимавам? Најдов на реклама 5, и не знам што да одберам
Цитат: Leonid на 12 Септември 2025, 21:27:29 pmНемам искуство,па ми треба советСакам за малиот да купам playstation 4,со 2 контролери. Дали продава некој од форумов?Совет,од каде да купам,и на што да внимавам? Најдов на реклама 5, и не знам што да одберамА зашто 4 ка баш? Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
Цитат: Busav на 12 Септември 2025, 21:50:47 pmЦитат: Leonid на 12 Септември 2025, 21:27:29 pmНемам искуство,па ми треба советСакам за малиот да купам playstation 4,со 2 контролери. Дали продава некој од форумов?Совет,од каде да купам,и на што да внимавам? Најдов на реклама 5, и не знам што да одберамА зашто 4 ка баш? Sent from my motorola edge 40 neo using TapatalkЗошто е мал,и не планирам над 300 еур да дадам,а сакам во наредни 4-5 год да го игра