Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Немам искуство,па ми треба советСакам за малиот да купам playstation 4,со 2 контролери. Дали продава некој од форумов?Совет,од каде да купам,и на што да внимавам? Најдов на реклама 5, и не знам што да одберам
Цитат: Leonid на 12 Септември 2025, 21:27:29 pmНемам искуство,па ми треба советСакам за малиот да купам playstation 4,со 2 контролери. Дали продава некој од форумов?Совет,од каде да купам,и на што да внимавам? Најдов на реклама 5, и не знам што да одберамА зашто 4 ка баш? Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
Цитат: Busav на 12 Септември 2025, 21:50:47 pmЦитат: Leonid на 12 Септември 2025, 21:27:29 pmНемам искуство,па ми треба советСакам за малиот да купам playstation 4,со 2 контролери. Дали продава некој од форумов?Совет,од каде да купам,и на што да внимавам? Најдов на реклама 5, и не знам што да одберамА зашто 4 ка баш? Sent from my motorola edge 40 neo using TapatalkЗошто е мал,и не планирам над 300 еур да дадам,а сакам во наредни 4-5 год да го игра
Gejmeri zemav ps5 za maliot i sega saka igrici normalno da kupuvame ovie sto prodavat online ja davaat igrata so nov accaunt da registriras tie sto ti go davaat, dali taka treba da bide ako kupam 20 igri 20 profili li ke imam?