Никогаш, ама никогаш не трчав по Прчот на секој пост да му јадам лајна, слободно и сам може да каже. Колку што памтам јас пишав за него во една тема, само еден пост два и повеќе не го ни спомнавв, а не пак да одам во секоја тема кадњ што пишува тој и да се надоврзувам. А за Бисоил си стојам зад кажаното, како и останати на форумов кои го потврдуваат тоа. Сум зел масло од таму (Кастрол со Дексос 2 за дизел со ДПФ, одма светна сијаличката за масло на пат во друга држава после неколку стотици км, купено истото масло од Аутодок никаков проблем и подобро работеше моторот, секоја наредна промена 7 години беше со истото масло, никаков проблем).
Донесов оригинално масло со фактура? Донесовз дури и ги оставив клаберите сами да нарачаат по топ цена, така да останатите може да си трескате од ум. Не сум некој што би измамил човек како што многумина тоа го прават, многу пати сум бил излажан во животот од свои луѓе, па и од мајстори (да не именувам повторно) и не сакам некој друг да помини низ истото.
Сум пишал дека на Ато има оил селектор и вака осговорил во тема во која не е прозван. Зошто?
и ?
Секој разумен би го прочитал ова добро и би рекол "Чекај, застани, можеби дечково е во право и треба да се намали малку со подбивање во секоја тема каде што тој дал одговор", наместо "Абе шо го **** намерно ќе си го буцкам да видам до каде можи да издржи, ќе трескам глупости само за да видам колку може да се справи со тоа".