Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Осмица брат каде кај низовци Видов на Ибеј некако скапо ми гледаат Инаку не се ставени на кола сеуште, немам гуми Се надевам неделава дека ке снабдам гуми па ке ги монтирам... Инаку кај сите да ви се враќаат по кефот
http://www.reklama5.mk/Details.aspx?ad=5V3H0x4BUzM=&type=&new=&file=uxYFy7VMG7ObgS155d6dig==&q=mBoFQF96u/SWJBfqR8dpCIlIDT1AMM%20Fw0xdsOz3GUaLiRPFOd3H9Mi/ugdrtaWV92XIUDxjVvOYGgVAX3q79LsGpT%20WN8pKвиди го овај огласов, типов е од Битола и гледам многу огласи од него
Абе осмица да ми си жив и здрав знам кај им е плацот ама скроз заборајв за магацинот нивни... Имам едно другарче се знае таму ке прашаме ке видиме.... А овај Јове е кај се наоѓа ? Секој ден се мислам да го побарам, ама слабо со време... Фала на инфо...
Pred nekoj den smeneti plocki na zadnite trkala...Eve i nekoja slika od bandazite BBS 6.5J x 15 et33Nekoj da ima idea kaj da im najdam kapacina ? Ocekuvam komentari... Pozdrav