Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Супер Каде има да се купи ваков сунгер и која е цената ?
Цитат: DzOle на 29 Февруари 2016, 01:32:38 amЦитат: SaleSk на 27 Февруари 2016, 20:15:16 pmПерфектно.Имам мала забелешка во однос на сунгерот!!!Мене лично не ми се допаѓа тоа што сте го ставиле на лимот...Прво затоа што сунгерот упива вода. Второ затоа што треба да се стави за да ги апсорбира несаканите звуци, а за таа цел треба да биде обратно поставен...Јас би го ставил на пластиката/лесонитот. Ем нема да собира влага од кондензација, ем ке ја врши многу подобро работата...Ако сте го ставиле со цел за звучна изолација, мислам дека многу подобра варијанта ке беше онаа што ја стави пола форум, изолација за клима канали.Сепак ова е мое мислење. Тој сунгер беше и пред тоа 5 години не направи никаков проблем местото е суво каде што е поставен нема пристап на влага и вода таму.како бе нема влага и вода во врати... кога на вратите долу има дупка за истекување на вода.. зашто тогаш се става восок? зашто тогаш се става најлон да се заштити тапацирот односно лесонитот.. од прозор нормално е да влага вода.. бар на постарите коли колку што гледам јас..
Цитат: SaleSk на 27 Февруари 2016, 20:15:16 pmПерфектно.Имам мала забелешка во однос на сунгерот!!!Мене лично не ми се допаѓа тоа што сте го ставиле на лимот...Прво затоа што сунгерот упива вода. Второ затоа што треба да се стави за да ги апсорбира несаканите звуци, а за таа цел треба да биде обратно поставен...Јас би го ставил на пластиката/лесонитот. Ем нема да собира влага од кондензација, ем ке ја врши многу подобро работата...Ако сте го ставиле со цел за звучна изолација, мислам дека многу подобра варијанта ке беше онаа што ја стави пола форум, изолација за клима канали.Сепак ова е мое мислење. Тој сунгер беше и пред тоа 5 години не направи никаков проблем местото е суво каде што е поставен нема пристап на влага и вода таму.
Перфектно.Имам мала забелешка во однос на сунгерот!!!Мене лично не ми се допаѓа тоа што сте го ставиле на лимот...Прво затоа што сунгерот упива вода. Второ затоа што треба да се стави за да ги апсорбира несаканите звуци, а за таа цел треба да биде обратно поставен...Јас би го ставил на пластиката/лесонитот. Ем нема да собира влага од кондензација, ем ке ја врши многу подобро работата...Ако сте го ставиле со цел за звучна изолација, мислам дека многу подобра варијанта ке беше онаа што ја стави пола форум, изолација за клима канали.Сепак ова е мое мислење.