Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: VLATKO на 06 Јуни 2012, 00:49:19 ampobarajte be vo bitola nemoze da nema Нема бе во Битола Кажи дарио кај има низ Скопјето, четврток пуштам чоек да купи
pobarajte be vo bitola nemoze da nema
сликни Рики, имам дома и јас мотор од машина за перење т.е имам цела машина, па да напрајме некој изум
RIKI cekam sliki
Цитат: Rakun4e на 06 Јуни 2012, 01:44:49 amЦитат: VLATKO на 06 Јуни 2012, 00:49:19 ampobarajte be vo bitola nemoze da nema Нема бе во Битола Кажи дарио кај има низ Скопјето, четврток пуштам чоек да купи A шо не купите како моето, Сонакс. За полирање на хром? Имате такво подолу од Хамби, карши Колега (прдавница за играчки).(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Помини после вторник наредна недела, добијаш. За предните убаво би било да најдеш пресиче, да не мааш, а за задњите осет треба.Инаку на неспуштено возило со стандардни гуми, лагерите тераат барем 150 иљадарки. Вака целиот терет отпаѓа на нив ( сите удари од дупки а и оптеретувањето од поголемата ширина ).Предлог е да се направи повторно геометрија на предница, после промена на лагерите.