pak ke kazam toa sto trese nema nikakva vrska i nema nikakva vrska izmegju tasovec i germanec ako taka ja gleame razlikata mojot tasovec bese kamen vnatrei nisto ne mrdase pa se cudea i kako tolku mirno raboti

Edina razlika megju TAS i Germanski e toa sto tasot nemal Kozen enterier,zeleni stakla,hrom detali na prozorci,nemal zvucnici i dodatoci za zvucnici dodatoci na vratite i tapacirite nemal meraci i centralna konzola no site ovie raboti idele i kako dodatni vo germanija za razlika vo tas sto ne se ni znaelo deka postojat, nemal plasticni potkrila za zastita na krila ne bil premackan so vosok kako izolans sto e problem koj ja pravi kolata pobrzo da se osteti od nadvoresni atmosverski vlijanija i naj golemiot problem a toa e problem koj nastanal vo periodot koga vo saraevo doslo do nemiri i vojna bazenite bile zatvoreni i ne funkcionirale (Bazeni vo koj celata skolka se potopivala i imala antikoroziven premaz no ova bilo samo poslednata godina od proizvodstvoto na mk1 po toa gi bie i losiot muabet deka mnogu pomalce traat i poradi toa e izlezen toj los muabet deka germanskiot e podobar i site go barat a ustvari otvori po stranski forumi i najdi nerestavriran zdrav germanski so pominato 600 000 km i poeke kako mojot .... Pa nema sve e skapanica i normalno si e so godinite.