Автор Тема: Opel и неговите модели  (Прочитано 784469 пати)

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
Одг: Opel и неговите модели
« Одговори #4500 на: 28 Септември 2018, 13:16:36 pm »
Lele, kolku go sakav kako za prva kola (poloven), no ne sobrav dovolno pari, pa so kupiv jugo

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30074
    • CARclub.mk
« Одговори #4501 на: 10 Октомври 2018, 13:56:21 pm »
Она што го зборев тука пред ехе-хееее, сеа го прават. Непрофитабилните модели чао џаци, да се концентрираме на тоа што треба.

https://www.carclub.mk/2018/10/10/opel-najavuva-8-novi-modeli-ke-gi-penzionira-cascada-adam-i-karl/

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
« Одговори #4502 на: 10 Октомври 2018, 14:27:50 pm »
Додека не направат 2 вратен хеч или 2 вратно купе, новите модели на Опел кај мене се на snooze.
Едино Инсигнијава ми задржува внимание...дека подобра од БМВ, не за друго.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212
« Одговори #4503 на: 10 Октомври 2018, 14:29:31 pm »
Нема да направат, не се продаваат такви ствари. Инсигнија...подобра од бмв......  ;D ;D ;D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
« Одговори #4504 на: 10 Октомври 2018, 14:33:29 pm »
Додека не направат 2 вратен хеч или 2 вратно купе, новите модели на Опел кај мене се на snooze.

Еве 4 вратно купе. Ништо повеќе не ти треба.

Отсутен vlatko.klp

• Сениор
  • Пораки: 6579
« Одговори #4505 на: 10 Октомври 2018, 14:36:22 pm »
Па кога разглабивме дел по дел на тестот уствари дека инсигниjaта ниту по изолација, возни својства, држење на пат, квалитетот на ентериерот не е подобра од бмв-то а добила иста оцена зошто сепак на крајот на денот опелчето нуди некакви перформанси ама по многу ниска цена. Исто да излезам и да кажам дека октавија рс е подобра од ауди с3, не бе брат.

Отсутен Stratro

• Легенда
« Одговори #4506 на: 10 Октомври 2018, 14:46:44 pm »
#moosetest

Отсутен vlatko.klp

• Сениор
« Одговори #4507 на: 10 Октомври 2018, 14:52:16 pm »
#moosetestneevalidennitustandardizirantestzostositekoliimaatrazlicnaelektronikaisistemzaespkojiakomozedaseisklucitosepakrazlicnoreagiraierazlicnopostavenodsekojbrendimodelposebno

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30074
    • CARclub.mk
« Одговори #4508 на: 10 Октомври 2018, 19:47:23 pm »

Епа Opel веќе подолго време (а сега уште повеќе под PSA) ги боли уво за купувачите како тебе. Lifestyle возила најверојатно нема да видиме, барем не додека Opel не застане на нозе. Во меѓувреме ќе се концентрираат на тие 2-3 возила што им се core, плус популарните кросоверчиња и SUV-чиња.

Како што и требаше да биде, одамна.

Отсутен Stratro

• Легенда
« Одговори #4509 на: 10 Октомври 2018, 22:02:18 pm »
Па кога разглабивме дел по дел на тестот уствари дека инсигниjaта ниту по изолација, возни својства, држење на пат, квалитетот на ентериерот не е подобра од бмв-то а добила иста оцена зошто сепак на крајот на денот опелчето нуди некакви перформанси ама по многу ниска цена. Исто да излезам и да кажам дека октавија рс е подобра од ауди с3, не бе брат.

#moosetestneevalidennitustandardizirantestzostositekoliimaatrazlicnaelektronikaisistemzaespkojiakomozedaseisklucitosepakrazlicnoreagiraierazlicnopostavenodsekojbrendimodelposebno

Tолку си осетливко на темава што ако ми е досадно можам со Инсигнијата да те возам од Првата пушка во Прилеп и Куманово, преку Дан Републике па се до Илинденско востание.  ;D

Отсутен zlatkoa

• Сениор
  • Пораки: 3298
« Одговори #4510 на: 11 Октомври 2018, 00:55:38 am »
#moose test ne e validen nitu standardiziran test zosto site koli imaat razlicna elektronika i sistem za esp koj iako moze da se iskluci to sepak razlicno reagira i e razlicno postaven od sekoj brend i model posebno

Ете. Неможев да издржам имам ОЦД ми смета.

Отсутен zlatkoa

• Сениор
  • Пораки: 3298
« Одговори #4511 на: 11 Октомври 2018, 00:56:44 am »
ОПЕЛ наопаку се чита ЛЕПО, а се што е лепо и богу е драго.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20804
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен vlatko.klp

• Сениор
« Одговори #4513 на: 11 Октомври 2018, 07:43:10 am »

Tолку си осетливко на темава што ако ми е досадно можам со Инсигнијата да те возам од Првата пушка во Прилеп и Куманово, преку Дан Републике па се до Илинденско востание.  ;D
Aaaa се шалеше значи, ок се извинувам јас сериозно те сфатив си мислев стварно си помисли инсигнијава нешто подобра од бмв, муст тест ти реков ми рече.

Среќен празник и на тебе.

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6993
  • Бенве сие бенве
« Одговори #4514 на: 11 Октомври 2018, 07:47:56 am »
Опел подобар од бмв? Бегајте од опел ко од ѓавол, 300 метри подалеку, и на паркинг да има едно слободно место и да тревжба да се паркираш до опел, одбегни го, несреќа е

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk