Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
Колку крцка тоа Инсигнијата не е нормално!
Цитат: vlatko.klp на 09 Септември 2015, 21:01:57 pmЈа пролистав темава одамна и нема ама баш ништо корисно во врска со моторот , и плус темата е доста стара. На јутуб исто така доста тешко е да се најде клипчеПознаваш некој да се пожалил на Опелов бензинец? Моторот е бомбона, а Спорт варијантата е вистинкиот избор! Бубе можда има некои линкови, знам и он се палеше на тој мотор...
Ја пролистав темава одамна и нема ама баш ништо корисно во врска со моторот , и плус темата е доста стара. На јутуб исто така доста тешко е да се најде клипче
Цитат: Tome-Colt на 10 Септември 2015, 16:15:47 pmКолку крцка тоа Инсигнијата не е нормално!Sedi miren..ene ja sluzbena ja imame..dusata i ja izvadivme od vozenje ...4 godini e stara a veke 150.000 ima...ni krc, ni brc...
Јас ја меркам Инсигнијата, не дека не. Добра личи, само како ќе се покаже дизелот во расипливост.
Новиот 1.6?