Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Глеам Барса киксна, мора да се киксне кад-тад не дека сакам, баш си ги поштувам Реал, увек ни купуваат играчи не полнат со пари шала на страна убава серија нема што, незнам колку е рекордот ако нека го срушат, ја ко спенсер ке ги бркам у кладилница Него дали е до мене или Атлетико го нема оној жар што го имаше лани? Повеќе ми е страв од Валенсија, пошто Валенсија е мој тим од времето на Мендиета и Кањизарес и нив си ги сакам многу
Со оваа победа навршуваме 21 победа по ред. Одиме силно кон рекордот од 24 победи по ред во сите натпреварувања, кој во моментов го држи Coritiba. Има две силни препреки на патот а тоа се 23 и 24 меч (Валенсија и Атлетико Мадрид, двата во гости). Се надевам ќе се потврди статусот на најсилен клуб во моментов и ќе се запишат во рекордите.
Kolkava e verojatnost ili slucajnost real i barsa da izgubat vo ist den ...se slucuva dva do tri pati godisno Ili celzi i dvata mancestera da izigrat nereseno vo ist den ..... pred nekoj den