Автор Тема: ФУДБАЛ  (Прочитано 243944 пати)

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9226
Одг: ФУДБАЛ
« Одговори #180 на: 19 Февруари 2012, 23:48:18 pm »
Те частам кафе или 500мл бензин поради коментаров :D
Pa moze benzinov, ke mi posluzi za palenje nasabajle bidejki na plin si vozam ;)

Присутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17780
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #181 на: 19 Февруари 2012, 23:52:09 pm »
мартинчо реал да не е кралски клуб нема да може трошоците да си ги покрие

7 години по ред top of football rich-list, и кралот покривал трошоци. Јас ќе ја прекинам дискусијава тука, и вие во право сте и ја сум во право.

Бојан, во поглед на Раул/Меси, џабе почињаш. Сериозно.

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3049
« Одговори #182 на: 19 Февруари 2012, 23:53:44 pm »
Долга дискусија за форум...како и да е убаво е да се навива за некој, некогаш едниот е боље некогаш другиот... :D

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9226
« Одговори #183 на: 19 Февруари 2012, 23:56:20 pm »
i jas prekimuvam sekoj si ima omilen tim sto si go brani, sega vo momentov reln najmnogu nemozam da go podnesam od bilo koga poradi:

1. Murinjo
2. C. Ronaldo
3. Pepe all mighty ;)

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
« Одговори #184 на: 20 Февруари 2012, 00:33:36 am »
Раул 18 во ЛШ, а ?

Отсутен Bojan j

• Сениор
« Одговори #185 на: 20 Февруари 2012, 01:03:58 am »
Во нок-аут фазата, се извинувам не допишав

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
« Одговори #186 на: 20 Февруари 2012, 03:20:26 am »
За мене Раул е најдобар играч на сите времиња.
И сега во Шалке игра одлично.

Присутен MartinAlfista

• Легенда
« Одговори #187 на: 20 Февруари 2012, 14:34:43 pm »
33 гола за 2 сезони, на негови години прилично ретко. Капитен, фудбалер, лидер. Толку.

Отсутен Bojan j

• Сениор
« Одговори #188 на: 20 Февруари 2012, 14:57:30 pm »
Бидете и вие реални, Раул е добар и бил добар да, ама ова што моментално Меси го прави не може ниеден друг во светот да го направи и да го достигне...и тоа на само 25 год... Сосема друга класа е...Раул е врвот, Меси е единствен над него и над сите, зборам моментално и во минативе години т.е. од 2008-9 па наваму, за во иднина ќе видиме.

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
« Одговори #189 на: 20 Февруари 2012, 14:59:05 pm »
Абеееее шо го напрајфте Месо, џанам Чембрлен е.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7561
« Одговори #190 на: 20 Февруари 2012, 15:00:26 pm »
Ja не навивам за Барса, ама бројките зборуваат за себе ...

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
« Одговори #191 на: 20 Февруари 2012, 15:15:48 pm »
Ај вака да ви кажам нешто. И Реал и Барса можат да се носат у три лепе, да им ебам екипите лигави. Да обајснам зашто: Одвратни ми се Мурињо и Роналдо, поготово со нивните изјави и понашања, на терен се океј екипа. Барса ми се уште поодвратни од проста причина што 60 минути играат фудбал, 30 минути се мољакаат кај судијата, трчаат по него, вршат притисок, глумат. Е затоа никат нема да го имаат поштовањето мое. Не може некого да величате како играч(Чави) кој што за да победи, глуми пенал на супер-дерби утакмица(против Милан). Не може да величате некоја екипа, која што до 2006та нигде ја немаше, и почна да осовјува титули, со голема помош на судиите. На јутјуб можам да ви најдам еден куп клипови каде што екипата која што играла против барса е оштетена, пример: полуфиналето со челзи, на челзи 2 или 3 апла чисти пенали не им беа досудени, да не зборам за други ситуации, полуфиналето против милан, кога на шевченко му го поништуваат голот поради фаул во напад над пујол, а пујол сиротиот кај сам си падна па уште на едно метро од шевченко беше. да ќе речете титулите се памтат и бројат, ама тоа на некое дете му е битно кое што од вчера знае за фудбал или кое што видело дека барса победува па ајде барса, барса. оние кои што следат фудбал многу добро знаат колку и беше помогнато на барса. Меси нема да го коментирам, стварно е добар само немој да го прајте НАЈ, зашто имало многу поквалитетни играчи од него, ако сте прателе фудбал ќе ви текне ;) Можете да зборите колку сакате ама се знае кои имиња на тимови значат и кои постојано се на врвот: Милан, Реал, Манчестер Ј, Баерн, Ајакс, Јувентус, Ливерпул. Овие тимови иако некои од нив ги мразам, секогаш ќе значат повеќе од барса на која да не и помегнеше уефа кур мој што ќе имаа таков успех до сега.

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #192 на: 20 Февруари 2012, 15:31:03 pm »
Вака, навивам за Барса... душа давам за нив...

Значи, не гледам од навивачка страна, ама мислам моментално дека Барса го има Дрим тимот... иако, заостанува 10 бода зад Реал Мадрид...

Крајот, ке каже... типувам на Барса

REAL M .            22    19  1  2    75 : 21    58
2 BARCELONA      22    14  6  2    63 : 16    48

Отсутен kimi makedonski

• Сениор
  • Пораки: 3035
  • Слобода или смрт
« Одговори #193 на: 20 Февруари 2012, 15:36:46 pm »
Бидете и вие реални, Раул е добар и бил добар да, ама ова што моментално Меси го прави не може ниеден друг во светот да го направи и да го достигне...и тоа на само 25 год... Сосема друга класа е...Раул е врвот, Меси е единствен над него и над сите, зборам моментално и во минативе години т.е. од 2008-9 па наваму, за во иднина ќе видиме.

Ибрахимович е три пати подобар од Меси. Тој тип на фудбал мене не ми се допаѓа на барселона. Одат на дриблинг и ако ги допреш немаат снага па летаат ко пердуви а судиите одма брзаат да извадат картон.

Видете ја разликата во снага што ја имаат.

Присутен MartinAlfista

• Легенда
« Одговори #194 на: 20 Февруари 2012, 15:39:03 pm »
Кими, способностите на Мурињо не можеш да ги спориш. Меѓу најдобрите, ако не и најдобар тренер досега на фудбалската сцена, со кристално чисти идеи и планови. Роналдо е доста променет од времињата во Манчестер, особено под Мурињо.
Мини срцев удар добив сабајлето ко прочитав дека е комплетиран трансферот на Роналдо, го мрзев додека беше во Манчестер, го мрзев и во првата сезона во Реал. После почна да се оправа, да игра за екипата и да додава.
За Барселона во право си до некаде за судиите, можеби беше незабележително претходно, но последниве две сезони судиската помош е повеќе од очигледна.