Автор Тема: ФУДБАЛ  (Прочитано 244398 пати)

Отсутен Pal Zileri

• Сијка Пиштолова
  • Редовен
  • Пораки: 2464
Одг: ФУДБАЛ
« Одговори #360 на: 04 Април 2012, 15:44:29 pm »
Фарсатата трае од 2006 па до ден денес и не верувам дека ќе застане.Не дај боже Челзи пак да поведе во полуфиналето ќе има продолжение на Дрогба show :D
www.domitalia.mk

Замисли како би ни изгледале колите по форумов да имавме нормални 5000еур месечна плата by Deni

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
« Одговори #361 на: 04 Април 2012, 16:38:54 pm »
Ok, ќе видиме како ќе одговорат другиве.
EDIT:  Епа ете и самиот си кажа, да напаѓаш против Барса на нивен терен е незамисливо. Зошто? Зашто се моментално најдобри.
Играта им е психолошка, да те ду*ат додека не паднеш на психа, да ти го вртат умот лево десно од додавања. Да не пипнеш топка 15 минути. Тоа е целата филозофија, додека не најде некој одговор на тоа, они ќе го играат, а другите ќе плачат зашто не можат да најдат одговор. Исто ко шева да играш, иди во маало играј и некој да те ду*и во здрав мозок 15 мин да не допрш топка. Самиот ќе пукнам од нервоза...
Едонос: Ако се другите паметни и гледаат дека тоа некогаш успева и они ќе го прават...
Никој не им го спори квалитетот и дека важат за најдобар тим на деценијава ама со вакви одлуки само го губат тој статус и ствараат омраза кај навивачите.
Дечко ти нешто грешка да не си ??? На која деценија мислиш, онаа што измина од 2000 до 2010 година каде што Милан играше 3 пати во финале и 2 пати зема титула или на деценијава што допрва доаѓа од 2011 до 2020? Барса минатата децинија одиграа 2 финалињиа и 2 титули земаа, а новава деценија ја почнаа со титула, па ќе видиме како ќе биде до 2020 ;)

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #362 на: 04 Април 2012, 16:40:13 pm »
Кога веќе финалниот резултат се гледа така си е.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7563
« Одговори #363 на: 04 Април 2012, 16:46:13 pm »
А бе не им досуди 3 пенали против Челси, кога израмнија во 95 минута .... НЕЗАСЛУЖЕНО ПОМИНАА...
Ван Перси го исклучи заради тоа што го направи тоа за што е платен, се обиде да постигне гол ....
- И самиот судија сфати колку глуп потег направил кога Ван Перси му покажа на 100.000 навивачи кои се дерат и не го слушнал свирчето ...
- Сега ова со пеналиве ...
- Неколкуте црвени картони против Реал(некои сосема заслужени)

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17781
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #365 на: 04 Април 2012, 19:21:07 pm »
Банзаи, кога ја крекав против Барселона за судиските одлуки во Класико, ме заќуте.

Мило ми е што конечно застана на вистинската страна.

Отсутен Skywalker

• Сениор
  • Пораки: 4021
« Одговори #366 на: 04 Април 2012, 20:01:25 pm »
Да се потсетиме на актерските способности на Бускетс:

Not a valid youtube URL
Вреди да се прочита.
http://on.net.mk/sportal/fudbal/uefalona-pak
Lt. Commander Data: "I will always be puzzled by the human predilection for piloting vehicles at unsafe velocities"

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
« Одговори #367 на: 05 Април 2012, 01:45:53 am »
Банзаи, кога ја крекав против Барселона за судиските одлуки во Класико, ме заќуте.

Мило ми е што конечно застана на вистинската страна.

Сеуште стојам на истото, судијата тогаш катастрофа судеше, за двете екипи.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен kalimero

• Редовен
  • Пораки: 1887
« Одговори #368 на: 05 Април 2012, 11:29:16 am »
Тоа што беше Јувентус до пред некоја година последниве години е Барселона.
Баш ме интересира што би се случило доколку наредна година се паднат Барселона против Јувентус, типувам дека ќе стават двајца судии на терен да судат и на крај ќе се истепаат меѓу себе судиите кој на кого повеќе да помогне.
Смешки и срамота за судиите. Од желба да се докажат или некоја само нив позната причина го серат фудбалот. Вчера пак исто само со помал интензитет на Челзи - Бенфика. Дувна црвен у прво полувреме, и све посра.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
« Одговори #369 на: 05 Април 2012, 12:47:14 pm »
Вреди и ова да се прочита :)

http://off.net.mk/offside/fudbal/barselona-milan-analiza-na-chitateli
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3049
« Одговори #370 на: 05 Април 2012, 12:58:34 pm »
http://www.sportski.mk/statija/10830  Ај сега ова...

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
« Одговори #371 на: 05 Април 2012, 16:41:33 pm »
Вреди и ова да се прочита :)

http://off.net.mk/offside/fudbal/barselona-milan-analiza-na-chitateli
Во врска со недосудените пенали над Санчез и Пујол. На Санчез му избега топката и виде дека не може да ја стигне со левата нога отиде директно кон Абијати, јас би му дал жут на Санчез. Второт е класична корнер ситуација, судијата виде дека Месбах го влече Пујол и можеше да ја прекине играта пред да биде изведен корнерот, НО(ова но, намерно со големи букви) Месбах го пушти Пујол и овој си шутна на гол. Сите оние кои што играле фудбал или пак долго време пратат фудбал ќе го знаат ова.

http://www.sportski.mk/statija/10830  Ај сега ова...
Оваа статија е напишана од Филе, кој што е голем навивач на барселона, и можам само да кажам дека му се чудам на паметот, на толку години да напише вакво нешто. Звучи како да го пишувал некој осмооделенец кој од вчера гледа фудбал и го фатило инат зашто другарите у школо му викале уефалона. Филе од секогаш сум го сметал за еден голем ДЕБИЛ

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
« Одговори #372 на: 05 Април 2012, 16:45:25 pm »
И тоа класичен дебил !

А, Барса си е супер, џабе јадете вафли  ;)

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3049
« Одговори #373 на: 05 Април 2012, 17:18:38 pm »
Ок, Филе е дебил...
Овој што е >>> http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2012/04/04/3012338/enough-of-the-conspiracy-talk-it-takes-more-than-luck-to ?
BTW @Kimi R- Стварно мислиш дека тој пенал толку многу и помогнал на Барселона и дека да не беше тој пенал Милан ќе беше во полуфинале?

Отсутен cuoresportivo159

• Сениор
  • Пораки: 4194
« Одговори #374 на: 05 Април 2012, 17:28:03 pm »
Epa odi mu na profilot na twitter i ke vidis so e,i od kade poteknuva.
Alfa Romeo 166 is one of only three cars that have "that special thing" !!! 
-J.Clarkson