Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ajde vakaNa site sto postiravte i sto gubevte vreme da mi ponudite vozilo najiskreno sum vi blagodaren. Znam deka ponudite bea iskreni za ponovo vozilo no mene nesto me cesase gazot ustvari merakot bese golem za prvicnata zamisla sto ja imav ustvari i za sto si ja dadov vektrata. Bev gledav dosta koli ama pak se vrativ na prvata sto ja vidov na oglas.Denes bev ja gledav ja nosev na majstor,na digalka da se vidi odozdola nadvor limarija i vnatre enterier. Kolata e stvarno staklo.Ima maana edna jabucica tropka i na majstor ja vide i na tehnicki koga ja registriravme gazdata odma otide kupi nova samo da se smeni.Denovive kje otvoram tema nemam vreme denes.Inace ova e vozilotohttps://www.pazar3.mk/oglas/vozila/avtomobili/mercedes-benz/E-%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D1%81%D0%B0/E-270/se-prodava/gostivar/gostivar-opstina/mercedes-benz-e-270-cdi-perfekten/3795040Nema xenon izvaden e i registriran od denes cela godina.Moze kluc na temava i fala uste ednas za odvoenoto vreme i sto se potrudivte da pomognete.