Автор Тема: Музика во кола, од каде?  (Прочитано 5019 пати)

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212
Музика во кола, од каде?
« на: 30 Ноември 2021, 15:32:58 pm »
Нешто полошо од пуштање музика од усб, сд картица или било што што не е телефон не постои.

Отсутен balanar

• Редовен
  • Пораки: 2469
Одг: Одг: 2009 Alfa Romeo MiTo, 1.4 Turbo 120hp
« Одговори #1 на: 30 Ноември 2021, 15:38:27 pm »
Нешто полошо од пуштање музика од усб, сд картица или било што што не е телефон не постои.

Па не баш.

Со/преку USB е одлично.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
« Одговори #2 на: 30 Ноември 2021, 15:42:56 pm »
Да да... исто и полошо од сликање со дслр, мирорлес, поинт енд шут или било што што не е телефон не постои.
И гледање филмови на тв, кино платно и што било друго што не е телефон не постои.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55106
  • Махер
« Одговори #3 на: 30 Ноември 2021, 16:06:20 pm »
Нешто полошо од да треба да кликам по телефон за да ми врти музика во кола не постои.

Отсутен DarthJe5us

• Легенда
« Одговори #4 на: 30 Ноември 2021, 16:08:16 pm »
Топ е ако ги слушаш истите 50 песни цело време и не се низ разни фолдери. :) Уште подобро е ако имаш радио со тач па исто ко на телефон да пушташ е само полошо.

Да да... исто и полошо од сликање со дслр, мирорлес, поинт енд шут или било што што не е телефон не постои.
И гледање филмови на тв, кино платно и што било друго што не е телефон не постои.

Не знам зошто мешаш вакви споредби, ама телефон што секогаш го носиш е подобар од дслр што не го носиш секако. :) А со новостите од последнава година скоро и неприметна е разликата.

За гледање филмови нема да искоментирам, никаква смисла нема тој дел од постот.

Нешто полошо од да треба да кликам по телефон за да ми врти музика во кола не постои.

Земи усб и ќе дојдам да пуштиш музика од усб и после од телефон, да видиме на што ќе ти се клика повеќе.

Отсутен Nandor The Relentless

• Легенда
  • Пораки: 8893
  • Малерозен дрводарец
« Одговори #5 на: 30 Ноември 2021, 16:27:53 pm »
Затоа јас со гитарата возам секогаш...
Ќе тибам копчиња, зиам си свирам шо сакам...
Министерство за транс, поп и виски.

Присутен riki_staff

• Сениор
  • Пораки: 6001
« Одговори #6 на: 30 Ноември 2021, 16:30:06 pm »
Јас Цеца ја викам да ми пеее 😊

Sent from my MAR-LX1A using Tapatalk

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55106
  • Махер
« Одговори #7 на: 30 Ноември 2021, 16:40:48 pm »
Топ е ако ги слушаш истите 50 песни цело време и не се низ разни фолдери. :) Уште подобро е ако имаш радио со тач па исто ко на телефон да пушташ е само полошо.

Не знам зошто мешаш вакви споредби, ама телефон што секогаш го носиш е подобар од дслр што не го носиш секако. :) А со новостите од последнава година скоро и неприметна е разликата.

За гледање филмови нема да искоментирам, никаква смисла нема тој дел од постот.

Земи усб и ќе дојдам да пуштиш музика од усб и после од телефон, да видиме на што ќе ти се клика повеќе.
А зошто да не ставам 1000 песни избрани низ 20тици години, и си стиснам рандом и никогаш веќе не морам да го чепкам радиото. Незнам како може да се замарате на секое влегување во кола со вакви работи наместо set it and forget it.

Присутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 5930
« Одговори #8 на: 30 Ноември 2021, 16:41:42 pm »
Мене цела фиока ми е полна со цд-ња од рандом бендови шо од по свирки сум купувал за подршка шо дури сум работел со озвучење оставале по некој примерок.     Цел пат ќе си слушаш непозната музика, за остало користам google voice asisstant и си праам муабет со телефонт за плејлисти/подкасти на Спотифај.
Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

• Легенда
  • Малерозен дрводарец
« Одговори #9 на: 30 Ноември 2021, 16:44:08 pm »
Мене цела фиока ми е полна со цд-ња од рандом бендови шо од по свирки сум купувал за подршка шо дури сум работел со озвучење оставале по некој примерок.     Цел пат ќе си слушаш непозната музика, за остало користам google voice asisstant и си праам муабет со телефонт за плејлисти/подкасти на Спотифај.

Имаш ли га првио од Chemical Voodoos?

Отсутен DarthJe5us

• Легенда
« Одговори #10 на: 30 Ноември 2021, 16:44:54 pm »
Па не е на секое влагање, низ град не ми менува што слушам за 10 минути излегувам од кола. На пат кога се оди менува и кога има денови на жалост.

А зошто не 1000 одбрани песни...прво на кој му се замара, второ не ми се слушаат истите 1000 песни секогаш, моментално имам 3000+ на телефон што никогаш не ги пуштам затоа што пуштам плејлисти од spotify или yt music кои се менуваат на неколку недели.

Друга причина зошто не 1000 песни на усб, затоа што многу од овие модули не подржуваат толку песни. Кај мене има лимит од 60 песни по фолдер и 8 фолдери максимум. Ова е афтермаркет модул ама и за многу коли што сум гледал има глупи ограничувања.

Присутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 5930
« Одговори #11 на: 30 Ноември 2021, 16:46:51 pm »
@loopz Њамам, чиј са тија деца ?
Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

• Легенда
  • Малерозен дрводарец
« Одговори #12 на: 30 Ноември 2021, 16:48:53 pm »
@loopz Њамам, чиј са тија деца ?

Кава-дарЕчки.
По мене, еден од трите најдобри македонски бендови.
За жал никогаш не доживеа албумот профи снимка, а растурИа работ'та... :(

• Легенда
  • Малерозен дрводарец
« Одговори #13 на: 30 Ноември 2021, 16:50:35 pm »
Па не е на секое влагање, низ град не ми менува што слушам за 10 минути излегувам од кола. На пат кога се оди менува и кога има денови на жалост.

А зошто не 1000 одбрани песни...прво на кој му се замара, второ не ми се слушаат истите 1000 песни секогаш, моментално имам 3000+ на телефон што никогаш не ги пуштам затоа што пуштам плејлисти од spotify или yt music кои се менуваат на неколку недели.

Друга причина зошто не 1000 песни на усб, затоа што многу од овие модули не подржуваат толку песни. Кај мене има лимит од 60 песни по фолдер и 8 фолдери максимум. Ова е афтермаркет модул ама и за многу коли што сум гледал има глупи ограничувања.

;D (Простите, нисам могао)

Присутен Tomce

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 645
    • ibiz.mk
« Одговори #14 на: 30 Ноември 2021, 20:15:37 pm »
..

Не знам зошто мешаш вакви споредби, ама телефон што секогаш го носиш е подобар од дслр што не го носиш секако. :) А со новостите од последнава година скоро и неприметна е разликатa
...
Ocigledno ne znaes sto zboruvas. Eve jas so DSLR. 20godini star. 5d ke slikam, ti so najnov telefon koj go imas

Da vidime dali neprimetna razlika ke e.

Inace usb e lepota. Ne se zamaram sekoe vlegucanje. Odvreme navrmee apdejtuvam muzika ili menuvam folder na loop. A ne sekoe vleguvanje sinh na telefon pa pustanje jutub...

Za podolgi relacii da. Ali za kratki samo usb