Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Здраво дечки,Ова е мојот GOLF GL MK1 od 1978 во фаза на реставрација и безброј нервози за квалитетот на сработеното тука кај нас...<blockquote class="imgur-embed-pub" lang="en" data-id="a/6BLSVSW" data-context="false" ><a href="//imgur.com/a/6BLSVSW"></a></blockquote><script async src="//s.imgur.com/min/embed.js" charset="utf-8"></script>
Секоја чест секому кој ќе се нафати на вакви проекти на реставрација, можам да замислам колку нерви, трпение и време треба за вакво нешто, ама се надевам на крај ќе бидеш задоволен и ќе си тераш мераци. Електриката Ванчо ти ја средуваше? Како да ја видов кај него колата, мислам мора да е таа, баш ваква боја беше.
Ме потсети на мојот проект пред 15 годиниЗнам колку е мачно. Само би ти препорачал прва прилика да го смениш моторот. Катастрофа е од мотор претпоставувам 1.3 Многу назадна технологија има. Многу мака видов дур не го доведов во состојба јас што сакам.1.6 бензин имаш вакуум на кочници имаш генерално подобар мотор. Браво за трудот.
Се фиксира со неколку вакви: https://www.heritagepartscentre.com/uk/171853695a-front-grille-trim-clip.htmlброј: 171-853-695/AЅирни во Рели Рејсинг кај Млечен дали имаат - ако не, ќе ги најдеш од autocentar.mk. ПС - добредојде и честитки за проектот!
Со среќа и со лесно проектот.Такви делчиња ако не најдеш тука, секогаш може да провериш на ebay.Сум поминал низ тоа со мојот Голф 1, ако имаш некакви прашања контактирај ме, па што можам ќе помогнам.Sent from my iPhone using Tapatalk