Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Една нормална слика барем да имаше, да го видевме ремек делото
А, такА. @zeroSignal Каде го снема Влатко?Слично беше, за малку ќе му го ќарев ама немав бонови тогаш. Го продаде мислам, ама не сум го видел на форум одамна.Еве госпо праќа втора шанса, веќе се договоривме со новиот член.
Цитат: loopz на 20 Март 2022, 22:56:43 pmА, такА. @zeroSignal Каде го снема Влатко?Слично беше, за малку ќе му го ќарев ама немав бонови тогаш. Го продаде мислам, ама не сум го видел на форум одамна.Еве госпо праќа втора шанса, веќе се договоривме со новиот член. Хахаха ете ме.. Го дадов да ама остана низ Битола да се тркала.. Убо и ова на колегата создравје да се вози и уба да е среќата..Како совет би му дал на црната мамба да обрни внимание на мењачот и редовна промена на масло и таму покрај во моторот. Јас турав Fuchs Titan Sintofluid FE SAE 75W и бев задоволен.
На втор менјач е , го репарираат моментално бидејќи почна да зуи. Нови лагери, семсеринзи све комплет. А инаку сакав да те прашам кај ти го сместија конекторот за плин, кај мене го пуштија под браник да виси и излгеда многу глупаво. Поздрав
Цитат: blackmamba_6n2 на 21 Март 2022, 17:41:58 pmНа втор менјач е , го репарираат моментално бидејќи почна да зуи. Нови лагери, семсеринзи све комплет. А инаку сакав да те прашам кај ти го сместија конекторот за плин, кај мене го пуштија под браник да виси и излгеда многу глупаво. Поздрав Вади го од таму Се клава кај полначката за бензин само треба поќе трпение од мајсторо дур го намести, кнап е оти ко шо ми кажваја на времето ко местев.Инаку мењачо иако сменато е се, одржавај го редовно со ново масло... макар еднаш на 2 години менвај и ќе немаш гајле. Исто провервај семеринзите да не се заебат по некое време па да прокапи ... Позз