Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Fake or not ? (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Мене не ми делува толку лошо на слики.. само така дадов пример
Цитат: n1kola на 30 Јануари 2014, 01:23:20 amМене не ми делува толку лошо на слики.. само така дадов пример Епа би те замолил да си гледаш твоја кола и мојата заради еден спојлер фејк тунинг, што има тука тунинг на тоа? Спојлер ко спојлер еден ден ќе го нема.
Neka zbori sekoj toa shto saka, no moja e kolata i jas sho sakam toa ke go storam, 100 pati rekov deka ke go izvadam ali koga ne se znae...
Епа сега за сега не е моја, точно така, али полека станува моја, се ова што сум го направил е од мој финансии, мој мерак, и јас ја одржавам, татко ми полека препушта крева раце на од мене....
Цитат: Деки на 01 Февруари 2014, 20:32:46 pmЕпа сега за сега не е моја, точно така, али полека станува моја, се ова што сум го направил е од мој финансии, мој мерак, и јас ја одржавам, татко ми полека препушта крева раце на од мене....
Цитат: Деки на 01 Февруари 2014, 00:22:35 amЦитат: n1kola на 30 Јануари 2014, 01:23:20 amМене не ми делува толку лошо на слики.. само така дадов пример Епа би те замолил да си гледаш твоја кола и мојата заради еден спојлер фејк тунинг, што има тука тунинг на тоа? Спојлер ко спојлер еден ден ќе го нема.Јас не ја ставив во фејк тунинг... и не ни спомнав нешто лошо за спојлеро. Види уште еднаш