Автор Тема: Застава 128  (Прочитано 85801 пати)

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 18030
Одг: Застава 128
« Одговори #210 на: 19 Октомври 2012, 20:38:40 pm »
Дечки ти си имаш некој проблем со суспензија. Кола ненатоварена па уште од тоа годиште, и згора на се ова со тврдење дека е тотално сток, не треба да стои олку ниско. Ај муабетиве во суспензија и тако даље, на Млеко да не му мрсиме муабетите.

Отсутен kimi makedonski

• Сениор
  • Пораки: 3415
  • Хюндай Тюсон
« Одговори #211 на: 19 Октомври 2012, 20:40:57 pm »
Дечки ти си имаш некој проблем со суспензија. Кола ненатоварена па уште од тоа годиште, и згора на се ова со тврдење дека е тотално сток, не треба да стои олку ниско. Ај муабетиве во суспензија и тако даље, на Млеко да не му мрсиме муабетите.

На сликата си е прописно товарена. Нели ситуација со 5 души во кола и плус пун багажник со гајби пиво за мај.

Отсутен VLATKO Џентлменот

• Сениор
  • Пораки: 6221
« Одговори #212 на: 19 Октомври 2012, 20:42:22 pm »
peconi ваков ли бараш,bwa се одлични old school бандажи

Отсутен Peconi

• Редовен
  • Пораки: 2948
« Одговори #213 на: 19 Октомври 2012, 20:51:35 pm »
УФФФФФФФФФФ, јеботе. Имам најдено 5,5Ј и 6Ј ама 7мици нема ни за лек. ЛЕЛЕЕЕЕЕ башка и хромирани ПА ПА ПА ПА

Отсутен FiLo

• Легенда
  • Пораки: 7118
« Одговори #214 на: 20 Октомври 2012, 03:12:16 am »
Неразбирам зошто сите запнуваат со тоа спуштање кога само ја уништува колата и нејзината намена. Со тоа само си ја уништуваш можноста комотно да ја тераш каде сакаш. Разбирам спуштање но со намена кај спортските коли ова секако не иде повеќе од 120 и нема потреба да ја уништиш функционалноста на колата за 50 проценти. Јас би сакал мојата кола да е малку повисока од ова што е сега и тоа што е релативно ниска го сметам за голема маана. Маана која ја плаќам со закачување на пат каде 101 на чичо ми нормално поминува или кога одам кај другар ми на вилата ја оставам на 15 мин од таму и одам пешки кога сите други со колата отидат до врата.

Оти изгледа факинг амејзинг?? Оти скоро да немаш никаков боди рол (нормално пропратено со коска и санки) ...

Кога во 2 или 3 пополноќ ќе треба да пешачиш затоа што колата ти е ниска тогаш ќе ти се одмили тој изглед. Или кога ќе слушнеш трас од под кола.
Ние не возиме коли кои се факинг амејзинг туку коли кои ни служат за да не одиме пешки. На крајот на краиштата секој си одговара за својата кола и ќе прави како му е мерак но кога ќе осетиш колку си се заебал кога ќе си го ограничиш движењето а некогаш неизбежно ќе ја закачиш тогаш ќе се сетиш на она што го зборувам. Верувај ми затоа што кај мене колата изгледа вака и да беше арно ќе ти кажев добро е. ;)

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Кај моето кога таткоми ке го натовари фул со стари билтени за продавање, гепекот цел и внатре на задно седиште, товар скоро 300 кила, повише и од твоево клекнува верувај. Тоа мана им е на овие кадети, мека суспензија имаат и премногу клекнува, и ја исто како и ти сакам малку да е повисок и да имам малку потврди спирали за да не клекнува

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9200
  • Аstra la vista baby !
« Одговори #215 на: 20 Октомври 2012, 17:17:10 pm »
 ;D ;D
 ;) ;)

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9214
« Одговори #216 на: 20 Октомври 2012, 19:50:57 pm »
али со бели шепи и добоши :)

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 15308
« Одговори #217 на: 21 Октомври 2012, 21:33:02 pm »

Ние не возиме коли кои се факинг амејзинг туку коли кои ни служат за да не одиме пешки. На крајот на краиштата секој си одговара за својата кола и ќе прави како му е мерак но кога ќе осетиш колку си се заебал кога ќе си го ограничиш движењето а некогаш неизбежно ќе ја закачиш тогаш ќе се сетиш на она што го зборувам. Верувај ми затоа што кај мене колата изгледа вака и да беше арно ќе ти кажев добро е. ;)

Затоа ќе си купиш една мераклиска кола...и една за секојден :D :D :D

Таа мераклиската ќе ја спуштиш „до јаја“.

Крај краева...и кај спуштените да фаќа е филингот :D :D

Отсутен Peconi

• Редовен
  • Пораки: 2948
« Одговори #218 на: 21 Октомври 2012, 22:22:04 pm »

Затоа ќе си купиш една мераклиска кола...и една за секојден :D :D :D

Таа мераклиската ќе ја спуштиш „до јаја“.

Крај краева...и кај спуштените да фаќа е филингот :D :D

Еј па вака ја планираме со другарчето да ја правиме бубата :) :) :)

Отсутен martin_bt

• Редовен
  • Пораки: 2512
  • Дете Битолчанче
« Одговори #219 на: 23 Октомври 2012, 23:42:06 pm »
;D ;D
 ;) ;)

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Ракун оти бе брат само стресој ми прајш .... ;D

али со бели шепи и добоши :)

Шмицка идеата со белите добоши ме бендиса :)

Исто така ме бендисва и предлогот со црвените штопови, само кај можи да купам таков спреј ?
Што вредат коњските сили ако зад воланот седи магаре ... ? ;D

Отсутен nsx-r

• Легенда
« Одговори #220 на: 23 Октомври 2012, 23:50:04 pm »
ракун мислам знае,имаше во самад мислам,ќе пише он покасно и онака дежурен е вечер :D

Отсутен martin_bt

• Редовен
  • Дете Битолчанче
« Одговори #221 на: 23 Октомври 2012, 23:53:39 pm »
Абе тој арно е дежурен, ама јас ке прочитам по два дена ;D

Лошо е дека е дури до Скопје, а мене патот тешко дека ке ме носи за брзо накај Скопје :)

Отсутен nsx-r

• Легенда
« Одговори #222 на: 23 Октомври 2012, 23:57:45 pm »
осумка и карпатиан мислам дека почесто се движат бт-ск/ск-бт
а и по карго може мислам дека нема да биде скапо

Отсутен martin_bt

• Редовен
  • Дете Битолчанче
« Одговори #223 на: 24 Октомври 2012, 00:07:52 am »
незнам брат ке разгледаме некоја опција, сега најважно е да купам гуми за назат прво :D

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
« Одговори #224 на: 24 Октомври 2012, 00:11:05 am »
Гуми за назад. ;D
Коа идеш у рикверц си ги мењаш гумите? ;D ;D