Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Дечки ти си имаш некој проблем со суспензија. Кола ненатоварена па уште од тоа годиште, и згора на се ова со тврдење дека е тотално сток, не треба да стои олку ниско. Ај муабетиве во суспензија и тако даље, на Млеко да не му мрсиме муабетите.
Цитат: Carpathian Lord на 19 Октомври 2012, 19:24:04 pmЦитат: kimi makedonski на 18 Октомври 2012, 22:37:08 pmНеразбирам зошто сите запнуваат со тоа спуштање кога само ја уништува колата и нејзината намена. Со тоа само си ја уништуваш можноста комотно да ја тераш каде сакаш. Разбирам спуштање но со намена кај спортските коли ова секако не иде повеќе од 120 и нема потреба да ја уништиш функционалноста на колата за 50 проценти. Јас би сакал мојата кола да е малку повисока од ова што е сега и тоа што е релативно ниска го сметам за голема маана. Маана која ја плаќам со закачување на пат каде 101 на чичо ми нормално поминува или кога одам кај другар ми на вилата ја оставам на 15 мин од таму и одам пешки кога сите други со колата отидат до врата.Оти изгледа факинг амејзинг?? Оти скоро да немаш никаков боди рол (нормално пропратено со коска и санки) ...Кога во 2 или 3 пополноќ ќе треба да пешачиш затоа што колата ти е ниска тогаш ќе ти се одмили тој изглед. Или кога ќе слушнеш трас од под кола. Ние не возиме коли кои се факинг амејзинг туку коли кои ни служат за да не одиме пешки. На крајот на краиштата секој си одговара за својата кола и ќе прави како му е мерак но кога ќе осетиш колку си се заебал кога ќе си го ограничиш движењето а некогаш неизбежно ќе ја закачиш тогаш ќе се сетиш на она што го зборувам. Верувај ми затоа што кај мене колата изгледа вака и да беше арно ќе ти кажев добро е. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: kimi makedonski на 18 Октомври 2012, 22:37:08 pmНеразбирам зошто сите запнуваат со тоа спуштање кога само ја уништува колата и нејзината намена. Со тоа само си ја уништуваш можноста комотно да ја тераш каде сакаш. Разбирам спуштање но со намена кај спортските коли ова секако не иде повеќе од 120 и нема потреба да ја уништиш функционалноста на колата за 50 проценти. Јас би сакал мојата кола да е малку повисока од ова што е сега и тоа што е релативно ниска го сметам за голема маана. Маана која ја плаќам со закачување на пат каде 101 на чичо ми нормално поминува или кога одам кај другар ми на вилата ја оставам на 15 мин од таму и одам пешки кога сите други со колата отидат до врата.Оти изгледа факинг амејзинг?? Оти скоро да немаш никаков боди рол (нормално пропратено со коска и санки) ...
Неразбирам зошто сите запнуваат со тоа спуштање кога само ја уништува колата и нејзината намена. Со тоа само си ја уништуваш можноста комотно да ја тераш каде сакаш. Разбирам спуштање но со намена кај спортските коли ова секако не иде повеќе од 120 и нема потреба да ја уништиш функционалноста на колата за 50 проценти. Јас би сакал мојата кола да е малку повисока од ова што е сега и тоа што е релативно ниска го сметам за голема маана. Маана која ја плаќам со закачување на пат каде 101 на чичо ми нормално поминува или кога одам кај другар ми на вилата ја оставам на 15 мин од таму и одам пешки кога сите други со колата отидат до врата.
Ние не возиме коли кои се факинг амејзинг туку коли кои ни служат за да не одиме пешки. На крајот на краиштата секој си одговара за својата кола и ќе прави како му е мерак но кога ќе осетиш колку си се заебал кога ќе си го ограничиш движењето а некогаш неизбежно ќе ја закачиш тогаш ќе се сетиш на она што го зборувам. Верувај ми затоа што кај мене колата изгледа вака и да беше арно ќе ти кажев добро е.
Цитат: kimi makedonski на 19 Октомври 2012, 20:31:43 pmНие не возиме коли кои се факинг амејзинг туку коли кои ни служат за да не одиме пешки. На крајот на краиштата секој си одговара за својата кола и ќе прави како му е мерак но кога ќе осетиш колку си се заебал кога ќе си го ограничиш движењето а некогаш неизбежно ќе ја закачиш тогаш ќе се сетиш на она што го зборувам. Верувај ми затоа што кај мене колата изгледа вака и да беше арно ќе ти кажев добро е. Затоа ќе си купиш една мераклиска кола...и една за секојден Таа мераклиската ќе ја спуштиш „до јаја“.Крај краева...и кај спуштените да фаќа е филингот
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
али со бели шепи и добоши