Другари, бидна, зедов Renault Kadjar 2020, многу добро сочувано, премногу сум задоволен бар засега. Направено комплет сервис, од уље, филтри, пумпа, каиши па се до гуми.
Честитки, со здравје да се вози.
Сега треба да живееш со фактот дека си купил Renault Kadjar 2020
Ја ко шо знам препакувано Кашкаи е тоа. А Кашкаи генерално не е лошо ауто.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Па би се сложил со тебе, али сум се возел и во кашкаи и во овој каџар, комотноста и возењето е малку на повисоко ниво според мене, инаку да пола од деловите под хауба имаат налепници Nissan
Другари, бидна, зедов Renault Kadjar 2020, многу добро сочувано, премногу сум задоволен бар засега. Направено комплет сервис, од уље, филтри, пумпа, каиши па се до гуми.
Нека не на здравје, само за убаво. Ќе ни кажеш некое инфо повеќе од кај ја зеде, препорака за некој плац, фирма или од физичко лице ја зеде колата?
Препорака немам, ја зедов како што пишав погоре,
https://dlautolux.mk/ , имаше некои ситни дрцки, стргнато од страна, али генерално на мене ми беше битен моторот, под хауба, и да нема некој механички дефект.
Од естетска гледна точка, не ми беше толку битно колку што ми беше битно како работи, како се вози, дали е се океј со електрика, и тоа го потврдив.
Скептичен сум и ја за Крива паланка, али по број на шасија, истражив и дојдов и до слики пред да биде донесена до тука, така да се на се ми се спои се на се дека може да ја земам.
Авто плацот е прилично нов, и носи увоз најчесто од Франција. Засега немам некои големи забелешки, немам ни препорака кон овој плац, ова е мое лично искуство