Видете, јас би ставил можеби, ама реков несакам да се замарам со толку проблеми за 1цм кај тркалата. Еве Никола има проблеми со дистанцерите, марјанот имаше, имале и многу други. Искрено несакам да се замарам со такви работи. Поентата со оваа кола кога ја купував ми беше да земам со највеќе што можам да најдам од опрема и со некој работи што ги зацртав дека мора да ги има (сите системи за автономно возење што се возможни во тоа возило, С-Лајн внатре и надвор, Виртуал, магнетик рајд) и тоа е тоа.
Секако дека може да се направи да е уште по привлечна на око, на пример со 20 бандажи со дистанцери и спуштена уште 1-2цм ама тоа повлекува компромиси кој што моментално не сум спремен да ги направам. Како на пример ако ја спуштам сигурно ќе влијае на работата на амортизерите кој што се адаптивни и едноставно за џабе сум ги барал, ако и ставам дистанцери ќе влијае на управувањето и мн веројатно е да тресе, па после за да се реши сето тоа ќе треба да одам по мајстори и да ми кажуваат не сега воа нечини, сега воа нечини и сетоа тоа е многу време и нервози.
Вака многу едноставно, пали, вози и уживај. Набрзо ќе лапне еден ремп и тоа е тоа. Инаку летните бандажи се од Audi Sport програмот (многу слични на RS7 C7 бандажите) и се скроз ок и со ЕТ и со се друго, како што реков секогаш може подобро ама некогаш мора да се повлече црта. Едино би ги сменил за други темно сиви, иста димензија и исто ЕТ, ама не сакам да се замарам и да барам кога овие ми се прифатливи па тоа е
Што се однесува до бојата имаше една Glaccier White, таа беше бела металик и ако најдев соодветно опремена и прифатлива скроз Ок боја ми беше и тоа. Оваа се погоди да е со Gebrauchte Wagon + директно од audi.de сајтот да ја купам, плус беше блиску до
@Luki Junior и отиде лично да ја види па затоа ја избрав оваа. Битно ми беше само да не биде црна.
@Deni Искрено и заради тоа има малце влијание. Колава за мој стандарди и сфаќања се вози скоро па идеално и несакам да си правам несакани проблеми за многу мали естетски придобивки.
Еве за овој би сменил само, ама нема зошто не сум психички спремен да ги барам, да ги носам од странство па да ги продавам моиве...