Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Diskovite licat istroseni kako da se za zamena.
Секоја кола со рефлектори + ЛЕД лампи е потенцијален ослепувач навечер.Затоа и избегавам да возам навечер, оти 50% од колите кај нас кратките светла немаат фабричко осветлување.Имам добро зачувани дискови за Е90 + порамнети на дреар, ако си заинтересиран. Требаше да менувам плочки па улета убава тезга од Германија (сет АТЕ дискови и плочки) и овие ми седат во подрум.
ATE BRAKE DISCS + PADS FRONT + REAR BMW 3 series E90 + 1 series E87Front brake disc:Brake disc type: internally ventilatedDiameter [mm]: 292Rear brakedisc:Brake disc type: solid / solidDiameter [mm]: 296
Како видовте од слика дали се изедени жити се, ги измеривте може од око колку им е ширината?
Јас би те прашал нешто околу воланот. Старата кожа ја извади па ја ставаше новата или ја стави врз неа? Инаку воланчето топ дошло. Ако можеш да пуштиш линкче од али ќе биде супер.Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk
Прво го освежив воланчето со нова "кожа" од алиекспрес, кој сам го сошив. Еве го резултатот од моето аматерско шиење, не е лошо ми праи мерак Следно се мислам за Stage 1 , ако има некој искуство (лошо или добро) слободно нека сподели или некоја препорака за добри проверени тјунери.
Цитат: Zile на 12 Јули 2022, 22:40:12 pmЈас би те прашал нешто околу воланот. Старата кожа ја извади па ја ставаше новата или ја стави врз неа? Инаку воланчето топ дошло. Ако можеш да пуштиш линкче од али ќе биде супер.Sent from my Redmi Note 8T using TapatalkНе, само "Cover" е се става врз постоечката, тенко е не се приметува многу, доаѓа цел кит со игла,конец,све.. околу 12/13$ е на алиекспрес https://www.aliexpress.com/item/1005004003497646.html?spm=a2g0o.order_list.0.0.63f91802Ime3gh