Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
225/40/18 така?Проба да вртиш лево десно до крај да не закачуваат на пластиките внатре?Иначе 18ките многу подобро упиваат дупки само единствен проблем ми се малите бранови по асфалтот низ град и калдрма кај шо ќе налетам, хорор.
Да не ти кажам веројатно знаеш, на температура под 7 степени, летните гуми не работат добро.
Колку малечки дискови имаш . Супер испаднало. Каква боја користеше? Нешто пред фарбање, некоја основа премачка?Наредно гледај да поработиш малку на фаровите. Односно на жолтата светлина.
Цитат: osmica8 на 27 Јули 2021, 12:18:47 pmКолку малечки дискови имаш . Супер испаднало. Каква боја користеше? Нешто пред фарбање, некоја основа премачка?Наредно гледај да поработиш малку на фаровите. Односно на жолтата светлина. Такви се стандарт Обична акрилна боја,ништо не премачкав само ги истругав и исчистив убаво.. со тенко четче и 3 руки боја (според јутуб туториал) За светлата стаив Osram Nightbreaker + , ама пак маваат на жуто, додуша у живо не се толку жолти нз вака на слики искачаат.. не ми се ставаат ксенони пошто немам лупи несакам да светат на сите страни.. здравје ако мењам фарови тоаш може.
Цитат: neno[] на 27 Јули 2021, 12:36:56 pmЦитат: osmica8 на 27 Јули 2021, 12:18:47 pmКолку малечки дискови имаш . Супер испаднало. Каква боја користеше? Нешто пред фарбање, некоја основа премачка?Наредно гледај да поработиш малку на фаровите. Односно на жолтата светлина. Такви се стандарт Обична акрилна боја,ништо не премачкав само ги истругав и исчистив убаво.. со тенко четче и 3 руки боја (според јутуб туториал) За светлата стаив Osram Nightbreaker + , ама пак маваат на жуто, додуша у живо не се толку жолти нз вака на слики искачаат.. не ми се ставаат ксенони пошто немам лупи несакам да светат на сите страни.. здравје ако мењам фарови тоаш може.Пробај со Philips WhiteVision
Цитат: balanar на 27 Јули 2021, 13:22:53 pmЦитат: neno[] на 27 Јули 2021, 12:36:56 pmЦитат: osmica8 на 27 Јули 2021, 12:18:47 pmКолку малечки дискови имаш . Супер испаднало. Каква боја користеше? Нешто пред фарбање, некоја основа премачка?Наредно гледај да поработиш малку на фаровите. Односно на жолтата светлина. Такви се стандарт Обична акрилна боја,ништо не премачкав само ги истругав и исчистив убаво.. со тенко четче и 3 руки боја (според јутуб туториал) За светлата стаив Osram Nightbreaker + , ама пак маваат на жуто, додуша у живо не се толку жолти нз вака на слики искачаат.. не ми се ставаат ксенони пошто немам лупи несакам да светат на сите страни.. здравје ако мењам фарови тоаш може.Пробај со Philips WhiteVision Јас ги имам овие, изгледаат кул но за жал само тоа и го прават, навечер очи ми паѓаат за да видам нешто..
Можеби тука лежи причината за епизодите на мистериозната "растревоженост" на Баланар од пред некој месец...