Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Клабери, кој педијатар би препорачале, со предност во околината на Бутел, Чаир, Автокоманда ... Чув добар муабет за Видоевски во Тафталиџе, дуо-трио педијатри, со посебни термини за здрави деца, можеш на вибер ако е нешто поитно слики ово оно ...
И ние кaј и дa е ќе примиме 2рa, сo дoлгo зaкaснувaње. Бaш пиши дaли ќе имa реaкции нештo.
Vtorata petovalentnata ne e voopsto bolna.Tretata nie ja primivme pred 5 dena sestovalentna vikaat pece malce ali onie lepenki kje mu menjas na 3-4 sati i nema maka.Nasevo bese kjenkavo 2 dena onaka se ligavese ama mu projde inace skraja od temperatura i drugi reakcii nemalo.Ni rekoa od Bukurest na 9 meseci da go nosime na sistematski na kontrola da go vidat.Inace na 22.01 vlegovme vise u 8 mesec i srekjno gazime napred.Sega sum vo plan nekoj dubak damu zeam bidejki vise nego drzi mesto da sedi odma se ispraava da stane i cel den nekoj mora da go drzi u race za da stoi na noze.
Нас ни рекоа пак на вакцинација на 21-ви март. Не знам сеа таа каква е. Дали е иста како оваа?MMR кога е?За таа имам малку скепса.